0sıfırcı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üniversite mi okuyonDiş anatomisini değerlendirebilirim ama önce müfredata bakmam lazım
Okuma da okuncak bölüm değilDis okumuyorum sorun orda iste
Çok gereksiz bir bölümAğız ve diş sağlığını bitirdim hiç bir şey hatırlamıyorum
Stajı yaptım . Hastane içerisindeÇok gereksiz bir bölüm
Ben de nerdeyse hiçbirşey hatırlamıyorum
Tek hatırladığım
İngilizce dersinden devamsızlıktan kalmıştım 2.yıl yazılı da geçmiştim bir de proje vardı onda da 50 puanla anca geçmiştim bu ders yüzünden millet normal günde mezun olurken ben gecikmeli olarak mezun olabilmiştim
Hiç klinikte çalıştın mı
hiç bir şey hatırlamıyorum
Maxide takılmaktadır, hatırlamazsınızhiçbirşey hatırlamıyorum
Demek kitapların selüloz ağaç kokusu bile duruyorKitaplar 2. el ama 0 sayılır çoğu hiç kullanılmamıştır.
Okuma da okuncak bölüm değil
Nasıl olunacak bölüm değil ? Sana üniversite bişey kalmamış, ancak senin bu açığı kapatıp, okuduğun bölümde çaba göstermen lazım, o kitapları satma oku kendini geliştir.Klinikte çalışmak tekstilde çalışmaktan çok daha iyi
Tekstildeki 9 günüm
Klinikteki 26 güne bedel
o kitapları satma oku kendini geliştir.
Herkes diyor o bölümü okuyacağına git diş protez oku daha iyi diyorlarNasıl olunacak bölüm değil ?
İş hayatında olur üniversite de en azından bu ads bölümünde hiç çaba gerektirmiyor
Katmadı kimseye de katmaz bölümSana üniversite bişey kalmamış
Eğitimin tahsilin boşu olmazda, marifet olsun diye üniversite açıp, eğitimin kalitesine gereken önemi vermezsen olacağı budur, kapat gitsin milleti de yorma. Özeller işi paraya dökmüş zaten, doğudaki devlet üniversitelerininde eş dost akraba kadrosu olsun, öğrencinin ömründen gidiyor. Yinede mezun olduysan alana çok takılma, kendini geliştir, bu işlerde iyi para var.Katmadı kimseye de katmaz bölüm
Anca para tuzağı özeller için diyom
Doğru öyle hakkatenNe işin var, tekstil köşelerinde be toplama kampına dönmüş zaten
1seneden fazla tecrübem varileride parayı kırarsın.
Doktorun ve hastanın ... olacaksınDoktora yardım edeceksin
1 yıl çalışmış olman iyi, birinde olmasa birinde dikiş tutar, tekstilden herkes dikiş tutturur ama o işin geleceği yok. Ne kadar dişçi varsa hepsini dolaş, birkaç yıl sebaat et işleri iyice çözdükten sonra işsiz kalmazsın, şuan millet deli gibi diş yaptırıyor.Doğru öyle hakkaten
Mesaj birleştirildi:
1seneden fazla tecrübem var
Başka iş diş arıyorum hepsi net asgari ücret veriyor kıdeme göre artış hiçbir yerde yok
Mesaj birleştirildi:
Doktorun ve hastanın ... olacaksın
Dişten bahsediyoz burda
Ama tabiii tekstilden katbekat daha iyidir
Fakat şu da var genelde gızları alıyorlar
Bu 1
İkincisi 18-25 yaş arası istiyorlar
3.sü genç dinamik hareketli eleman istiyorlar
4.eh benimde eski gücüm kalmadı eh yaşlandım da
Ki benden daha genç özelliklede kız gelirse arkama bi tekme
Tamamdır.
Maalesef
Geçici olarak evet çalışılabilir
Önemli olan kpss yoksa ya tekstilde ya da sokaklarda sürünecen.
ya da varsa şehirde ev arsan satıp köye göçcen yeni hayat kurcan ki o da bende yok
Meral anası kılıklı, boşuna dişçiye gitmiyordurDoktorun ve hastanın ... olacaksın
Dişten bahsediyoz burda
He yavvşuan millet deli gibi diş yaptırıyor.
Diş beslenme ile alakalı iyi bir fırça ile günde bir signalle fırçalamak yeterli, diğeri bana gelmiyor.He yavv
Valeh öyle
Devlet hastaneleri randevu alanlar bile diş ağrısına dayanamayıp koca koca insanlar ağlayarak geliyor özel dişçilere bizzat gözlerimle şahit oldum yani
Dİş sorunlarının çoğu diş macunları
Misvak kullanın ya da tuzlu su ile fırçalayın dişleri
Mutlaka çileyi çeken bilir, diploma bu işin etiketi ise asıl mevzu içini doldurmaktır. Bizim bir diş teknisyeni akraba vardı, adam kahvehane arkadaş ortamına takılmaktan işi bıraktı, çeşitli işler yaptıktan sonra en son kapıcılıktan emekli oldu. Adam yıprandığı ile kaldı, gençlik öngörülemez şekilde insanı kör edebiliyor, sebaatkarlık önemli.@0sıfırcı okuyan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?