speedrecep
Üye
o dediği ilk hero işte. kahramanın yanındaki askerler guçleniyoralandaki diğer askerleri güçlendirme olayını anlamadım sur yıkma olayını biliyorum ama bi saldırıda gördüm bütün askerleri sayı ışık içine alıp güçlendiren bi yapı görmüştüm onu merak ediyorum nası yapılıyor acaba
Denk gelmiştir.arkadaşlar aynı kişi arka arkaya iki kere bana nasıl saldırabiliyor. Bilgisi olan var mı
Denk gelmiştir.
Şimdi fark ettim. Şu büyük buton ile o kişiye intikam savaşı yapabiliyorsunuz. Muhtemelen siz ona önceden saldırmışsınız. O da habire size saldırıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denk gelmekten biraz daha fazlası var gibi.
bende ona tekrar saldırıyorum ama pek faydası olmuyor ve bana tekrar saldırıyor. Ben bu atışmanın sadece bir kere gerçekleştiğini sanıyordum o yüzden şaşırdım biraz. Pes ettim zaten saldırmıcam artık. Adam 14 alıyor ben 13 hep zarar hep zarar pişman etti saldırdığımaŞimdi fark ettim. Şu büyük buton ile o kişiye intikam savaşı yapabiliyorsunuz. Muhtemelen siz ona önceden saldırmışsınız. O da habire size saldırıyor.
Siz saldırmadan mı 2. kez saldırıyor? Öyleyle biraz saçma olmuş.M
bende ona tekrar saldırıyorum ama pek faydası olmuyor ve bana tekrar saldırıyor. Ben bu atışmanın sadece bir kere gerçekleştiğini sanıyordum o yüzden şaşırdım biraz. Pes ettim zaten saldırmıcam artık. Adam 14 alıyor ben 13 hep zarar hep zarar pişman etti saldırdığıma
ben eğer şimdi saldırırsam o bana tekrar saldırıyor. Döngü böyle devam ediyorSiz saldırmadan mı 2. kez saldırıyor? Öyleyle biraz saçma olmuş.
O zaman sıkıntı yokmuşben eğer şimdi saldırırsam o bana tekrar saldırıyor. Döngü böyle devam ediyor
üniversite binanı geliştirip, ikinci hero sekmesini aktif hale getirmen gerekiyor. Biraz zahmetli bir iş.2 heroesi nasıl açabilirim ?
Saldırmalarına engel olarak.Ya arkadaşlar biriktirdiğim bayrakları çalıyorlar ikinci özel kahramanı açıcam iki günde yarıya düştü bayraklarım nasıl koruyacaz bayrakları
biz alırken 15 20 adam gelsin 150 160 mantığını anlamadım bu işinSaldırmalarına engel olarak.
giden taç olsun dostum şu giden bayraklarıma bak yarına özel 2. sıradaki özel kahramanımı açacaktım damage günü 760Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denk gelmekten biraz daha fazlası var gibi.
Ben şahsen oyunda büyük bir eksik görüyorum. Şöyle ki stable kurulduğunda açılan askerler inanılmaz güçlü ve rahatlıkla kaleyi feth edebiliyorlar. Bu tüm oyunculara sağlandığı içinde oyun zevkini azaltıyor. Sen gidip bir yerden 10 taç alıyorsun o geliyor senden 20 alıyor. Bu Wall lar falan hikaye istersen 7. Seviye olsun kolayca yıkılıyor. Bunlar düzeltilmeli yada savunma biraz daha iyi olmalı level yükseltmeye bağlı olmadan.biz alırken 15 20 adam gelsin 150 160 mantığını anlamadım bu işin
giden taç olsun dostum şu giden bayraklarıma bak yarına özel 2. sıradaki özel kahramanımı açacaktım damage günü 760
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Taç sayınız 172 ve üstü ise olabilir?SneakierEye4 klanda yer alabilirsen ben de gelebilirim üstad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?