Ağdaki Pclerin Internet Bağlantı Hızlarının Ayarlanması?

Sponsorlu Bağlantılar

excaliburussx1

Üye
    Konu Sahibi
Ağdaki Pclerin Internet Bağlantı Hızlarının Ayarlanması?
Ofisimde ethernetli 4 portlu modemle iki pcyi birbirine bağladım. Ancak irindeki internet bağlantı hızı çok düşük, diğerinde ise çok fazla... bağlantı hızlarını nasıl ayarlayabilirim??

S1FR3K1R1C1

Üye
ßen öyle ßi ayar ßilmiyorum olduğunuda Sanmıyorum Eğer Modem hangi Pc'ye takılıysa normal olarak onun bağlantısı ßiraz daha Hızlı olabilir. ßizim ßurdaki pc'ler öyle

excaliburussx1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hackercihan &#064; Dec 30 2005, 08&#58;29 AM) [post=240928]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ßen öyle ßi ayar ßilmiyorum olduğunuda Sanmıyorum Eğer Modem hangi Pc&#39;ye takılıysa normal olarak onun bağlantısı ßiraz daha Hızlı olabilir. ßizim ßurdaki pc&#39;ler öyle
[/b][/quote]

modem hangi pcye bağlı diye bi olay yok ki. portun biri bir makineye, bir diğeri ise diğer makineye gidiyor. pcdeki ethetten bağlı değiller ki birbirleribe.. ikisi de direm modeme gidiyor... neyse, bekleyelim bakalım...

DefectoR

Arkadaşım, ağ bağlıntılarını doğru bi şekilde yaptığına eminmisin? doğru yaptığını varsayarak sorun olma ihtimallerini söylüyorum,

1. si Ethernet kartın arızalı olabilir, farklı bir ethernet ile dene...

2. si ağ kablolarında sorun olabilir, bunu anlamak için iki pc nin modeme giden ağ kablolarını değiştir bir de o şekilde dene eğer yavaşlık diğer pc ye geçer ise kabloda sorun vardır, ama aynı pc de yavaşlık devam ederse ya ethernette, ya windowsta ya da ağ kurulumunda bi sorun vardır.

3. sü ağır dediğin pc de yüklü bir dosya indirmiyorsunuz dimi internetten bu da yavaşlatır...

Bunları kontrol et ondan sonra sorun devam ederse fikirler üretmeye başlarız...

yoks

Üye
Ben&#39;im USb modemim var ethernet ile başka bilgisayar bağlı benim bilgisayarıma ama iki pcde gayet hızlı onun bir ayar oldnu sanmıyorum.

Üst Alt