Ağda Kayıtlı Değil Sorunu Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ağda Kayıtlı Değil Sorunu Galaxy S3
Arkadaşlar birkaç Rom attım beğenmediğim için sonra telefonla görüşme yapmak için android revolution romundayken arama yapayım dedim arama yaptığımda bu hatayı aldım sonra efs restore rom değişterme stock roma dönme ktool arıza patch ne varsa hepsini yaptımama yinede çözemedim telefonun üstünde yazanla *#06# yazdığımda çıkan IMEI ler farklı görünüyor telefonun arkasında yazan IMEI yi BTK ya yazdığımda kayıtlı diye görünüyor bir sorun yok ne yapmam lazım acil yardım şimdiden teşekkürler.

muratdrsm

Üye
Arkadaşlar birkaç Rom attım beğenmediğim için sonra telefonla görüşme yapmak için android revolution romundayken arama yapayım dedim arama yaptığımda bu hatayı aldım sonra efs restore rom değişterme stock roma dönme ktool arıza patch ne varsa hepsini yaptımama yinede çözemedim telefonun üstünde yazanla *#06# yazdığımda çıkan IMEI ler farklı görünüyor telefonun arkasında yazan IMEI yi BTK ya yazdığımda kayıtlı diye görünüyor bir sorun yok ne yapmam lazım acil yardım şimdiden teşekkürler.
Kardeş imei gitmiş sammobileden uygun romu bul pda kodunu google yaz stock romu odinle flashlaHeralde başka telefonun romunu yükledin*#272#imei# orjinal imei ile dene csc kodunu değiştir

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Yok s3 romuydu xda dan indirdim ne yaptıysam olmadı stock roma dönme de dahil en son Pardus HD ROmunu kurdum imei geri geldi şimdilik bu romdayim idare ediyorum artık :) Teşekkürler yardımlar için :)

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
telefonun orjinal mi yoksa spot mu eger spot sa imei kapanmistir sana tavsiyem evde kullanmadigin bir telefon varsa onun imei ni attir sorun cozulur ......

Üst Alt