Neco bu arkadaşa da ver bi miktar gofretten :yavrum: @TurkSaw Tamam
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neco bu arkadaşa da ver bi miktar gofretten @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Tamam
Genc007' Alıntı: Neco bu arkadaşa da ver bi miktar gofretten @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Tamam
Gofrettin115 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: 2000 ylında çıkmış reklam galiba yaşlandık Genişletmek için tıkla ... Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya
MaxipmaN' Alıntı: 2000 ylında çıkmış reklam galiba yaşlandık Genişletmek için tıkla ... Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya
MaxipmaN Üye Gofrettin115' Alıntı: Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya Genişletmek için tıkla ... note2'yi alalı 3yıl ne ara oldu onu da çözemedim
Gofrettin115' Alıntı: Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya Genişletmek için tıkla ... note2'yi alalı 3yıl ne ara oldu onu da çözemedim
Gofrettin115 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: note2'yi alalı 3yıl ne ara oldu onu da çözemedim Genişletmek için tıkla ... 2012 dede vardi hatırlıyorum note 2 en iyi telefon s3 le odu yani popüler
MaxipmaN' Alıntı: note2'yi alalı 3yıl ne ara oldu onu da çözemedim Genişletmek için tıkla ... 2012 dede vardi hatırlıyorum note 2 en iyi telefon s3 le odu yani popüler
The Pancar Üye Gofrettin115' Alıntı: Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya Genişletmek için tıkla ... Doğum tarihine kadar vermene gerek yoktu
Gofrettin115' Alıntı: Ben 02.12.1997 liyim bide zaman nasil gecti ya Genişletmek için tıkla ... Doğum tarihine kadar vermene gerek yoktu
Gofrettin115 Üye Konu Sahibi The Pancar' Alıntı: Doğum tarihine kadar vermene gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... Tcyi de verecrktimd e n.a.a şaka
The Pancar' Alıntı: Doğum tarihine kadar vermene gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... Tcyi de verecrktimd e n.a.a şaka
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: TC var mi? Genişletmek için tıkla ... TC her zaman var olacaktır
Gofrettin115 Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: TC her zaman var olacaktır Genişletmek için tıkla ... .
AIS Üye Genc007' Alıntı: TC her zaman var olacaktır Genişletmek için tıkla ... TC kimlikten bahsettim.