agalar 13 aylık garantili 5800 bak içeri yazdklrma dikkat et iki yere yazdım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayd305n

Üye
    Konu Sahibi
agalar 13 aylık garantili 5800 bak içeri yazdklrma dikkat et iki yere yazdım
aagalar bana tks yaparsak android sistemli telefonla tks isterim veya symbian 3 yani c6 gibi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşım telefon hakkında bilgi ver sağlammı çizigi vurugu varmı çalışmayan foksiyonu varmı resim ekle :oke: ayrıca parayla almak isteyenler ne kadara alırlar

'Patron

'Patron

Üye
5800 la c6 yı kım takas eder adamım.

ayd305n

Üye
    Konu Sahibi
300 bir kucuk cizik var oda gozukmuyor adamım zaten bende ustune en fazla 100 tl veririm

ayd305n

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon 100 tl degerinde bide hd oyun program ve film yukludur ramı 55 veya 65 arasında gidip gelmektedir program ve oyun listesi 1.ferrari gt hd 2.racing thunder 3.quake 1,2,3 bilgisayar görüntüsünde aynen 4 pandeponium 5tibiame online 6. Warspear online beles oynanır 7.anrufen online 8.wild west guns 2011 9.warmux 50mb oyun 10.lets golf hd program olarak 1. Rompachter 2.ramblow 3.lightctrl 4.fileblowser5.bluetooth programı daha sayamıyacagım seyler film olarak 1eyvah eyvah 1,2 2. 2012 3.milyoner 4 oscar ödüllü 4. Harry potter ölum yadigarları bölüm 1ve2 daha sayamıyacagım filmler not: telefon cok kalitelidir hiç hata vermemiştir telefondan yazdıgım için resim ekliyemedim ama yakında güncelleyecegim telefon numaram 05464983044 takas t10la olabilir farketmez ama ya android li yada symbian3 olalıdır telefonunuzun 2el fiyatınıza göre en fazla 100 veya 150 tl veririm telefonumun üstüne ona göre arayın telefonun fiiyatı 300tl üzerinden degerlendirilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt