ağaç yetştirmekten anlayanlar yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufktt

Üye
    Konu Sahibi
ağaç yetştirmekten anlayanlar yardım lütfen.
ağacın cinsi nedir bilmiyorum hediye geldi. boyu çok uzadı eve sığmaz oldu anlayanlar yardım edebilir, yardımlar için şimdiden teşekkür.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu ağaç genelde hastane önlerine dikilen ekvatoral kuşak ağaçlarını andırıyor. Eğer cinsi onlardansa ki bence onlardan, yaz kış yeşil kalma özelliğine sahiptir ve beden tarafı sık sık budanır. Uzun süre susuz kalabilme özelliğine sahip köklü bir yapısı vardır. Yaprakları suyu sıkıca tutup depo olarak kullanır. Güneş gören bir yerde durması elbet de yararınadır ki burada boynunu bükmüş,suya ihtiyacı var gibi. Boyu sürekli uzar, evin içine sığdıramazsın

• Beğen
Tepkiler: tragedie

80hidayet80

Üye
Arkadaşım herşeyden önce o bitkiye o saksı çok küçük. Önce bir çiçekçiden bitkiye uygun saksı al. Bu arada fotoğrafı çiçekçiye gösterirsen sana yardımcı olur.

Yigit315

Yigit315

Üye
Merhabalar.Bitkiyi küstürmüssün canım kardeşim.İlk önce toprak satan herhangi bi yere gidip '' güvercin gübresi '' alacaksın.1 avuç alsan yeter. Bu arada saksıda küçük. O ağacıda fazla sulama.Evde sigara içenler varsa sigaranın küllerini topla ve ağacın dibine dökün.Dalga geçmiyorum bu söylediklerim deneyim ile sabittir...

ufktt

Üye
    Konu Sahibi
tüm değerli cevaplarınız için teşekkürler, en iyisi bir çiçekçiye gidip durumu iyice anlamak ve toprak saksı ihtiyacı gidermek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt