Ağaç Adam.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Ağaç Adam.

Dede, çok kısa bir süre öncesine kadar, vücudunun büyük bir bölümünü saran yumrular yüzünden öleceğini sanan 35 yaşında Endonezyalı bir balıkçıdır.
Tüm bunlar gençken, yanlışlıkla dizini kestikten sonra başladı.Zamanla, ayak ve ellerinde küçük yumrular belirmeye başladı.Daha sonra bunlar büyümeye başladı ve sayıları arttı, ellerini kullanamamaya başladı ve gündelik işleri yapamaz oldu.Karısı onu terk etti ve bu korkunç durumda çocuklarının tüm sorumluluğu ona kaldı.Çocuklarını doyurabilmek için, farklı rahatsızlıklara sahip insanların olduğu yerel bir hilkat garibesi şovuna katılmak zorunda kaldı.


Yerel doktorlar ona yardım etmek için bir şey yapamadılar ve yumrular tüm vücuduna yayılmaya başladığında durumundan dolayı öleceğine emindi.Neyse ki, ABD, Maryland Üniversitesinden ünlü bir dermatoloji uzmanı, durumunu öğrendi ve ona yardım edebileceğini düşündü.

Endonezya'ya geldi ve Dede'yi muayene etti.Kan örnekleri aldı ve bu korkunç durumun, insanların ellerinde küçük yumrular oluşmasından sorumlu, insanı ağaca dönüştüren genel bir virüs olduğunu tespit etti.


Ne yazık ki, Dede bağışıklık sisteminin virüse karşı koymasını engelleyen genetik bir bozukluğa sahip, bu yüzden virüs vücudunun içerisinde özgürce gelişiyor.Doktor, A vitamininin bu yumruların sayısını azaltıp, hastanın tekrar ellerini kontrol edebilmesine yardım edeceğini umuyor. Bir takım finansal ve politik aksaklıktan sonra, Dede tedavi olmaya başladı ve şu anda tedavisinde ilerleme kaydediliyor.

 
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:baya ilginç ya Allah şifasını versin
 


Üst Alt