Ağabeyinin düğününü kana buladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Ağabeyinin düğününü kana buladı
HALICIOĞLU-Çıksalın Otobüs Durağı'nda unutulan bir çanta, çevrede korku ve paniğe yol açtı.

Çıksalın Musevi Mezarlığı’nın yakınında meydana gelen olay nedeniyle, polis güvenlik şeridi ile çevrede önlem aldı. Saat 10.30 sıralarında olay yerine bomba imha uzmanları çağırıldı ve Halıcıoğlu Caddesi iki yönden trafiğe kapatıldı. Özel giysisi ile çantayı kontrol eden uzman polTekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde S.O. (23), ağabeyinin düğünü öncesi havaya ateş etmemesi konusunda kendisini uyarması üzerine tartıştığı müstakbel yengesi 22 yaşındaki Sanem Pehlivan'ın ağabeyi 31 yaşındaki Mustafa Pehlivan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. S.O.'nun Bursa'daki askeri birliğinden 1 yıl önce firar ettiği belirlendi.

Tek katlı evde oturan Pehlivan Ailesi'nin evinin önüne damat adayı 25 yaşındaki Fatih O. ve yakınları araç konvoyuyla geldi. Konvoydakiler, gelin Sanem Pehlivan'ı alıp düğün salonunda kıyılacak nikaha götürmek için beklerken, damat adayı Fatih O.'nun kardeşi S.O. aşka gelerek elindeki pompalı tüfekle havaya 6 el ateş etti.

Bu sırada Sanem Pehlivan'ın ağabeyi Mustafa Pehlivan, S.O.'nun yanına giderek, “Bir kaza çıkacak. Tamam yeter artık. Kaldır şu silahı” dedi. Bu sözler üzerine ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve S.O. elindeki pompalı tüfekle Mustafa Pehlivan'a yakın mesafeden bir el ateş etti ve kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Mustafa Pehlivan yakınları tarafından otomobille Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Pehlivan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç çift ve yakınları şok geçirirken, düğün ertelendi.

ASKER KAÇAĞI ÇIKTI
Olaydan sonra kaçan S.O. polis tarafından bir arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Genel Bilgi Topla (GBT) sorgusunda S.O.'nun Bursa’daki askeri birliğinden aldığı izin sonrası 1 yıl önce firar ettiği belirlendi. S.O. Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Mustafa Pehlivan'ın cesedi ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

is, fünye ile patlatmaya gerek görmedi. Yapılan kontrolde, içerisinde bir suç unsuru olmadığı anlaşılan çanta alınarak, güvenlik şeridi kaldırıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt