Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkdaşalar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama bir sorunum var. ben masaüstü pcden komşunun wirelessine KABLOYLA bağlıyım ve bugün yeni bir laptop aldım. kendi masaüstü bilgisayarımdan komşunun wireless şifresini nasıl öğrenebilirim??

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kablosuz ağları yönet deyip ordan kullanıcağın kablosuz ağa erişebilirsin.Ancak ağ şiresini bildiğin takdirde tabi.Resimde buna bir örnek var arkdaşım.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
anlamadınız sanırım. şifreyi bilmiyorum ama masaüstü bilgisayarımda kabloyla bağlıyım. bu ağın şifresini öğrenmek istiyorum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardes bak anlatıyorum....ama bazı modemlerde gostermıyor....
Kabloyla baglı oldugun pc den modemın arayuzune gıreceksın ordan wıreless sıfre bolumunden gorebılırsın....
Ama bazı modemlerde gostermıyor malesef.

Kardes gıt sor komsuya ogren sıfresını yanı nıye sıkntıya gırıyorsun

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
aramız bozuk ve fazla görüşemiyoruz işlerden dolayı. arkadaşlar akıl vermeyin sormayı ben de biliyorum. kısacası kablo ile internet çeken bir masaüste pcden, bağlı olduğu wireless şifresini öğrenmem gerek.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yukarda anlattık ıste baska yolu yok zaten.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
aramız bozuk ve fazla görüşemiyoruz işlerden dolayı. arkadaşlar akıl vermeyin sormayı ben de biliyorum. kısacası kablo ile internet çeken bir masaüste pcden, bağlı olduğu wireless ni öğrenmem gerek.

Hocam senin komsun ile iliskinin ne boyutta oldugunu arkadaslarimiz nereden bilebilir, bilmedikleri icin normal olan cozumleri onermisler. Sinirlenmene gerek yok. Konuyu actiginda kullanmis oldugun uslubun cok guzel, sana yardimci olmaya calisan arkadaslarimizi niye tersliyorsun ki?

L-LumieRe arkadasimin soyledigi yontemi kullanarak Modem icindeki menuden sifreyi ogrenebilme sansin var sadece. Legal olarak...Iyi sanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt