Afyon'da Patlama !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
3 sebebi olabilir zaten

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
haberlerde izledim demin, deprem olmuş gibi ne feci sarsılıyor öyle ya :(

balcolu

balcolu

Üye
patlama sebebi açıklandı.

-KAZA !

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

madrid1902

Üye
Gece 21:15'de yoklama, Bir cephane deposuna toplanmış 25 acemi er. Yere düşünce patlayan bir el bombası, Hiçbir soruşturma sonlanmadan "kazadır" diyen devlet büyükleri, "kaza değildir" diyen askerler. Kaza mı olması daha acı yoksa olmaması mı daha acı ben artık ikisi arasında bir şey söyleyemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
balcolu

balcolu

Üye
Acı olan ne biliyor musun o askerlerin bir hiç yüzünden şehit olması

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Gece 21:15'de yoklama, Bir cephane deposuna toplanmış 25 acemi er. Yere düşünce patlayan bir el bombası, Hiçbir soruşturma sonlanmadan "kazadır" diyen devlet büyükleri, "kaza değildir" diyen askerler. Kaza mı olması daha acı yoksa olmaması mı daha acı ben artık ikisi arasında bir şey söyleyemiyorum.

Yahu sıkıldım bu sozden. 25 er degil. 21 er 2 uzman cavus 2 astegmen

myumak1980

Üye
arkadaslar 2010 aralik 2011 haziran arasi atakoyde askerlik yaptim. Cok sakin ve sorunsuz bir mahalle idi. Allah hani gani rahmet eylesin tum sehitlerimize. Komutanlari tanir ve siksik gorusurdum, cok uzucu bir durum. Allah ailelerine sabir versin

- - - Eklendi - - -

Yahu sıkıldım bu sozden. 25 er degil. 21 er 2 uzman cavus 2 astegmen

bende duzelteyim kardesim. 21 asker, 2 kidemli uzman cavus, 1 astsubay ustcavus, 1 astsubay

Emrgncy

Emrgncy

Üye

başın sağolsun abi :(

Başınız sagolsun mekanı cennet olsun..

başın sağolsun abi :(

[ENGİN];5213324' Alıntı:

başın sağolsun kardeşim bu olayda bir sabotaj yok olmasıda imkansız askeri arazi içindeki cephanelik ve muhimmat sayımı yapılırken malesef tecrübesız askerlere sayım yaptırılıyor.

Hepinizden Allah razı Olsun...

Rabb'im tekrardan Tüm şehitlerimize rahmet eylesin, Şehâdetlerini kabul eylesin..

Yakınlarına sabrı Cemil ihsan eylesin...

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Allah Rahmet Eylesin.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Başımız sağolsun..

Bu arada patlayan el bombaları Amerika'nın 1938'de Türkiye'ye Hibe ettiği bombalarmış.

Yanlış bilmiyorsam bombaların içindeki barut bir süre sonra zaman aşımına uğrayıp kendini normal gücünden 2 kat güçlü bir bomba yapıyor ve ufak bir etkide bile tepkiyle patlıyor.

Muhtemelen istif yapan askerler eski el bombalarının üstüne yenisini koydu ve zaman aşımına uğrayan bombalar çok büyük bir etkiyle patladı yenileriyle beraber..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Durmak Yok Yola Devam...
:zzz:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Burda suçu hükümete bulmayın. Diğer partilere de bulmayın. Terörle alakası olmayan bir durum. Her olayda hükümeti taşalaycaksak ohoo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...