Afrika sıcakları geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Afrika sıcakları geliyor!

Üşüyenlere müjde.Yaz hızlı başladı.Hafta sonu sıcaklık mevsim normallerinin 10 derce üstüne çıkacak

Hava sıcaklığı pazar günü Marmara ve Ege bölgelerinde 30 dereceye yaklaşırken, pazartesi gününden itibaren daha büyük artış yaşanacak.
Afrika üzerinden gelecek dalgayla birlikte sıcaklık Marmara, Ege ve Akdeniz’de 35 dereceye yaklaşacak.

MEVSİM NORMALLERİNİN 8-10 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK

Hafta başından itibaren lodos yönlü rüzgarla birlikte salı ve çarşamba günü İç Anadolu ve güneyde de sıcaklıklar 30 dereceyi geçecek. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar Mayıs ayı ortalama değerinin yaklaşık 8-10 derece üzerine çıkmış olacak.

REKOR SICAKLIK BEKLENİYORMUŞ

Mayıs ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 21.3 derece olan İstanbul’da şimdiye kadar mayıs ayında sıcaklık en fazla 33 derece ölçüldü. 1994 yılının 19 Mayıs tarihinde ölçülen bu rekor, bu hafta başında kırılabilir. Batı kesimlerdeki başka yerlerde de rekor kırılması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU VE DOĞU KARDENİZ YAĞMURLU

Türkiye genelinde hafta sonu hava güneşli olacak. Sadece Doğu Anadolu ile Rize-Artvin çevrelerinde bahar yağmurları bekleniyor.

19 Mayıs günü Türkiye genelinde sıcaklık çok yüksek ve hava açık olacak. Salı günü ise lodosun Libya üzerinden taşıyacağı çöl tozları Marmara ve Ege bölgelerinde puslu bir havaya neden olabilir

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yahoo yuppiiii yaşasınn ça ça çaaaa

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yancaz yıne ...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Yazları da hiç sevmiyorum tövbe yarabbim..Çok sıcak oluyor :(

neslein

neslein

Üye
ohh be ne güzel sonunda geliyor yazları cok sewiyorum :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ne bu ya balkan soğukları cehennem sıcakları
cart soğukları curt sıcakları
niye bizim ülkeye ait özel bi sıcaklık ve soğukluk yok :@

POWER

POWER

Üye
bide habire bunlar balkanlardan geliyo nedense :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ohh nihayet yaz geliyo...yazı çok seviyorum...

maxix

maxix

Üye
ohhh ne guzel:)

blackmetalic

blackmetalic

Üye
şuan da sıcaktan kavruluyoruz zaten o zaman ne yapacağız kimbilir.......

mAd_girL

mAd_girL

Üye
valla bi biz kavrulamadık o yüzden bu kadar çok istiyorum yaa

canturgay

canturgay

Üye
sıcak ve soğuklar ın kendilerinden çok isimleri korkutuyor milleti yawww.
afrika sıcakları,çöl sıcakları..
sibirya soğukları..:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
Bizim burda 2 haftadır yağmur yağıyo çok şükür :) Bi kaç gün daha yağar diye düşünüyorum. Sonra ver elini ayanis ver elini vangölü :D

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
yanıcaz simdi

yusufucan

yusufucan

Üye
GElsin GeLsin :D

ahmet zahid

Üye
sıcak iyi birşey mi oluyor uyanın mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacak diyor. ben felaket tellallığı yapmayı sevmem ama barajlarda su kalmıyor. 60 70 yıl sonra karadenizde bağcılık yapılacak deniyor küresel ısınma dedikleri bu olsa gerek (bunun neresi iyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt