tamam bizim için sorun yok :megafon:
spy ghost Üye Rambo_FT' Alıntı: o zaman ne anlamı kaldı aejşu'nın Genişletmek için tıkla ... tamam böyle kalsın yani gelen üyeler kim bilir ne düşünecek bizim hakkımızda
Rambo_FT' Alıntı: o zaman ne anlamı kaldı aejşu'nın Genişletmek için tıkla ... tamam böyle kalsın yani gelen üyeler kim bilir ne düşünecek bizim hakkımızda
Türe Üye Symbianist' Alıntı: imzan da konu gibi maşşşallah Genişletmek için tıkla ... Konu gibi derken .??
Symbianist Üye Rambo_FT' Alıntı: arkadaşlar ..aejşu'yu bozdunuz. Olmadı böyle! Genişletmek için tıkla ... hacı bembeyaz yazıyorsunuz illa alıntı mi yapalim yav. Böyle giderse millet soracak nedir bu aejşu diye
Rambo_FT' Alıntı: arkadaşlar ..aejşu'yu bozdunuz. Olmadı böyle! Genişletmek için tıkla ... hacı bembeyaz yazıyorsunuz illa alıntı mi yapalim yav. Böyle giderse millet soracak nedir bu aejşu diye
spy ghost Üye aejşu maxicep gereksizler de Furkan tarafından açılan bir konudur tamamen bir smile sohbeti olan bu konuyu ara sıra bozanlar olmaktadır
aejşu maxicep gereksizler de Furkan tarafından açılan bir konudur tamamen bir smile sohbeti olan bu konuyu ara sıra bozanlar olmaktadır
Symbianist Üye yav şu maxicepin sayfası düzeltilse süper olacak. Pc modunu açsak olmuyor. Geç yükleniyor . Mobile açsak birçok şeyi desteklemiyor.şaştım kaldım valla
yav şu maxicepin sayfası düzeltilse süper olacak. Pc modunu açsak olmuyor. Geç yükleniyor . Mobile açsak birçok şeyi desteklemiyor.şaştım kaldım valla
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Symbianist' Alıntı: Kendinizi aştınız aejşular Genişletmek için tıkla ... ..aejşu bi sanattır
spy ghost Üye Pondusss' Alıntı: ..aejşu bi sanattır Genişletmek için tıkla ... bu rengi sevdim neyse bizde sanatçılarız
Pondusss' Alıntı: ..aejşu bi sanattır Genişletmek için tıkla ... bu rengi sevdim neyse bizde sanatçılarız