eee nasılsın furkan:islik
Amaru Shady Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: eee nasılsın furkan Genişletmek için tıkla ... müsait oldukça iyiyim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Biri şu aejşu'nun açılımını söyleyebilir mi? Bana "aejşu sanatı" demeyin.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Biri şu aejşu'nun açılımını söyleyebilir mi? Bana "aejşu sanatı" demeyin. Genişletmek için tıkla ... açılımı falan yok. telefonda kon açarken rastgele bastım, aejşu geldi
Rambo_FT' Alıntı: Biri şu aejşu'nun açılımını söyleyebilir mi? Bana "aejşu sanatı" demeyin. Genişletmek için tıkla ... açılımı falan yok. telefonda kon açarken rastgele bastım, aejşu geldi
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap @hasane51: Derdin ne? Ben bile korktum @Furkan: Newton'da elma yere düşünce yer çekimini bulmuş. Senin bu konunun ondan farkı yok demekki
@hasane51: Derdin ne? Ben bile korktum @Furkan: Newton'da elma yere düşünce yer çekimini bulmuş. Senin bu konunun ondan farkı yok demekki
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: @hasane51: Derdin ne? Ben bile korktum @furkan: Newton'da elma yere düşünce yer çekimini bulmuş. Senin bu konunun ondan farkı yok demekki Genişletmek için tıkla ... aejşu hoşuma gitti. sanat sonuçta
Rambo_FT' Alıntı: @hasane51: Derdin ne? Ben bile korktum @furkan: Newton'da elma yere düşünce yer çekimini bulmuş. Senin bu konunun ondan farkı yok demekki Genişletmek için tıkla ... aejşu hoşuma gitti. sanat sonuçta