Advanced Theme v1.0 (tüm s60 3rd fp1 fp2 lerde duvarkağıdını tam ekran yapma..!)HEMDE ARTIK TÜRKÇE.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asim1994

Üye
kardeş bende 5320 var olmuyo

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Kardeşim bi de şu sorun var ben resmi tam ekran yapıyorum ama resim ekranda yan duruyo duz durmuyo bu nasıl olacak

alevtopu

Üye
n86 çalışmıyor

ercep44

Üye
tesekkurler ellerın dert gormesın

xavier_01

xavier_01

Üye
paylaşım için teşekkürler üstad

nokian793592

Üye
türkçe olan link kırık

muratsim67

Üye
program türkçe değil

reghilus

reghilus

Üye
dostum ben daha önce yüklemiştim bi ayar yaptım saat 5 te açıl diye bişey ama onu yaptıktan sonra program açılmaz oldu o ayarı nasıl değiştirebilirim?

teşekkürler

eskperest

Üye
yok bole bırsey ya N96 da aynı hıc deısen yok programsızda yarım ekran programlıda yarım bosuna ugrasmayın

sincerelym

sincerelym

Üye
e51 de sıkıntı yok...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeşim bi hafta sonra çalışmaz oldu bu program

asdf..

Üye
o zaman indirmeyelim.

Punisherboyy

Üye
n73 te deniyorum sertifika hatası var diyorr bi el atsanıuzzz :S

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeş bu program güzel di bi tam çalışanı yokmu telefonumun ihtiyacı var bu programa

pharmanimasola

pharmanimasola

Üye
Arkadaşlar bu v1.0 kapandı rompatcherıda yükleyemedim bende v2.0 bulup yükledim çalışıyor şimdilik kapanmazsa.. Forumda paylaşmak istedim ama verdiğim linkler kırık değil ama konuyu açmaya çalıştığımda linklere girilemio moderatörde onaylamıyor tabi onunla bağlantıda kuramadım yeni üye olduğum için yüklememe yardımcı olabilir misiniz sis. olarakta yardım eden olursa foruma eklerim NOT:TRIAL DEĞİL REGİSTER İSTEMİYOR

arturra

Üye
Arkadaşım bende E63 var programı yükledim ama "yatay ekranı desteklemiyor " diye uyarı geldi...
ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim ....

matematiqci

Üye
iimiş

iskenlii

iskenlii

Üye
teşekkürler

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
eywallah kardeşim :)

hsyn73

hsyn73

Üye
n73 e yükledim sorunsuz çalıştı lakin 3. gün nakavt. kaldır yükle, tekrar tekrar sertifiklandır ama nafile... Yine de teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...