hmm tskler.
crazy_man_55 Üye Arkadaşlar E65 de çalışıyor sorunsuz tüm fonksiyonları işliyor.Ama ben programı sevmedim o başka konu emeğine sağlık yine de
Arkadaşlar E65 de çalışıyor sorunsuz tüm fonksiyonları işliyor.Ama ben programı sevmedim o başka konu emeğine sağlık yine de
fearman Üye bende n79 kullanıyorum ama tam ekran göstermiyor, kendiliğinden kayboluyor.bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim...
bende n79 kullanıyorum ama tam ekran göstermiyor, kendiliğinden kayboluyor.bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim...
EssX2__489 Üye model n79 duvar kagıdı tam ekran olmuyor yine alt ve üst kısım aynı kalıyor üstelik 240x320 ölçeğinde resim ile de denedim yine olmadı --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu Font Harika Font un adını bilen varsa söyleyebilir mi ? teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ayrıca resideki temayı da upload ederseniz sevinirim çok teşekkürler
model n79 duvar kagıdı tam ekran olmuyor yine alt ve üst kısım aynı kalıyor üstelik 240x320 ölçeğinde resim ile de denedim yine olmadı --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu Font Harika Font un adını bilen varsa söyleyebilir mi ? teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ayrıca resideki temayı da upload ederseniz sevinirim çok teşekkürler
pralin Üye 1 hafta iki hafta çalışıyo ya emeğe saygı teşekkürler kardeş paylaşımlarının devamını dileriz
cemkagan23 Üye galiba bu çok eskinin konusu ama ben şimdi denedim.yüklemenin sonuna kadar geldim ama "sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün" diyor
galiba bu çok eskinin konusu ama ben şimdi denedim.yüklemenin sonuna kadar geldim ama "sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün" diyor
blackface Üye Umarım N78 de calısır bundan önceki tüm sürümlerini denemiştim olmamıstı.Paylasım için Teşekkürler
onyx.76 Üye ben n86 kullanıyorum. benim teldede çalışmadı. tam ekran duvar kagıdı için başka proğrem varmı arkadaşlar
ben n86 kullanıyorum. benim teldede çalışmadı. tam ekran duvar kagıdı için başka proğrem varmı arkadaşlar
KuCuKKoYLu Üye yatay ekranlı telefonlar desteklemıyor arkadaslar benım e63 desteklemıyor program hata verıyor