Advanced English Dictionary

Sponsorlu Bağlantılar

_turgut_

Üye
güzel bir sözlük...

david17

Üye
teşekkürler kardeş paylaşımın için

keremerson

keremerson

Üye
saolasın iimiş

speilberg

Üye
emeğine sağlık arkadaşım.gercekten cok değerli bir paylaşım.uzun zamandan beridir aradığım bi programdı.gerçektende çok gelişmiş bi program...tekrar tşkrlr..

bmutlu

bmutlu

Üye
teşekkürler dostum

keremerson

keremerson

Üye
ENGLİSH -- ENGLİSH ama çookk güsel çoookkk işime yarıcak saolasınnn ;);)

lyrex

lyrex

Üye
yani oxford gibi bisey bu galba;)
sagolasin;)

chicko

Üye
arkadaslar selam bende 6300 var.. yuklemek icin dosyayi telefona gonderiyorum. sonra telefon dosay tipini tanimiyor.. nasil yukleyebilirim..

realist47

Üye
sağol eline sağlık üstat :)

keremerson

keremerson

Üye
arkadaslar selam bende 6300 var.. yuklemek icin dosyayi telefona gonderiyorum. sonra telefon dosay tipini tanimiyor.. nasil yukleyebilirim..

uzantısını deiştirmedine eminmisin?? direk download edipmi gönderiosun telefona ?

pressurre35

Üye
nokia 6120 de deçalışıyor mu acaba

redred

Üye
ooooo.... en sevdigim....

berdalan

Üye
cok cok teşekürler

teknochild

Üye
tam aradiğim programdı teşekkürler, emeğine sağlık

dulcet

Üye
ingilizcesini geliştirmek isteyenler için mükemmel bir sözlük , paylaşım için çok teşekkür ederiz

ilker3004

ilker3004

Üye
teşekkürler iyi paylaşım... bununla birlikte bir de SlovoEd yükledim... türkçe-ingilizce, ingilizce-türkçe olsun diye... acaba bu ikisinin haricinde sadece ingilizce-türkçe ve türkçe-ingilizce çevirisi yapan kaliteli bir sözlük biliyor musunuz? daha kapsamlı bir şeyler... açıkçası SlovoEd iyi duruyor ama 1 mb... bunun boyutunu görünce şöyle 10 mb'a yakın ingilizce-türkçe karışık sözlük var mı diye merak etmedim değil...

uzun lafın kısası en kaliteli, bol içerikli ing-tür ve tür-ing sözlük hangisi? oh be! =)

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
ingilizce-ingilizce sözlük ne işime yarayacak !!!

xcape_9

Üye
baba cok sol yaa

BBoYSySTR

Üye
ingilizce-ingilizce sözlük ne işime yarayacak !!!

Seni bilemeyiz ama Yabancı dil öğrencileri için çok faydalı bir program. İşine yaramıyorsa yorum yapıp Paylaşımcının paylaşım hevesini kırma.

Eline sağlık kardeşim gzl program.

Üst Alt