sagolasin ama insallah N73 dede calisir
neo mehmet Üye yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yamı yo --------------- Ekleme --------------- yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yarmı yo bunu sifresine
yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yamı yo --------------- Ekleme --------------- yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yarmı yo bunu sifresine
SALVADORE Üye neo mehmet' Alıntı: yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yamı yo --------------- Ekleme --------------- yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yarmı yo bunu sifresine Genişletmek için tıkla ... O iş yaramadıysa buradan yükleye bilirsin aynı programdır telefonunda istediğin yere şifre koy tr.
neo mehmet' Alıntı: yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yamı yo --------------- Ekleme --------------- yyyyyyaaaaaaaaa ben bu nu yükledim şifre istiyo bi yardımçı olun 0000 işe yarmı yo bunu sifresine Genişletmek için tıkla ... O iş yaramadıysa buradan yükleye bilirsin aynı programdır telefonunda istediğin yere şifre koy tr.