ADSL'de İndirim Furyası Sürüyor !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Telekom'daki grevin ardından ADSL'deki indirim kampanyaları, perakende tarifelerine de yansıdı.

Smile adsl, 1-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak 3 yeni kampanyasını başlattı. Şirket, düzenlediğikampanya kapsamında aylık tarife ücretlerini indirerek ücretsiz modem ile limitsiz internet erişimi sağlıyor.

'Modemsiz kampanya’, 'Kablolu modemli kampanya’ ve 'Kablosuz modemli kampanya’ aadıyla üç ayrı seçenek sunan firma, tüm paketlerde aralık ayı boyunca limitli paketlere limitsiz erişim hediye ediyor. Aylık erişim ücretleri de her üç kampanyada da 6 aylık indirimli fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

Örneğin, 'Kablosuz modemli kampanya’da aylık ücret 29 YTL yerine 6 ay süresince 24.99 YTL olarak fatura ediliyor. Ayrıca kablosuz modem ücretsiz verilirken, 30 YTL değerindeki kurulum da ücretsiz olarak yapılıyor. n

Konu Sahibi
Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir

masub

Üye
ya arkadaşlar bu arada 3 gblik kota olmuş 6gb

walla bu çoq qüzel oldu yaww hemde çoq qüsel

Nazy

Üye
Haberimiz olması iyi oldu sağol

Bence dikkat etmek gerek,çünkü hepsindede 2 yıl taahhüt isteniyor, ben beğenmedim...

dreamwtf

Üye
Birde bağlanti kopmama furyasi sürse.

sonbela

Üye
ya baglantıdan şikayetciyim bende üstelik actırdıgımda adsli actırdım kota limiti vardı aradan 2 dun gectik limitsiz basvurusunda bulundum işlem tamam limitsiz artık dediler 2 ay bedavaydı gelen ekim faturası 158 kasım dahil 370 ytl nakit borc oldugunu ogrendim telekoma gidip sordugumda 2008de limitsiz olacak tarifeniz dediler üstelik faturada tarife limitsiz yazıyor

ferdix5

Üye
bi indiremediler şu adsl fiyatlarını olan eski aboneye oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...