Adsl Speedtest | Adsl Hız Testi

Sponsorlu Bağlantılar

xeren

Üye
    Konu Sahibi
Adsl Speedtest | Adsl Hız Testi
ADSL Hız Testi - ADSL Speedtest

Sunduğumuz Script ile hızlı bir şekilde Internet bağlantısının band genişliğini veya hızını hesaplayabilirsiniz. Ölçümün mümkün olan en doğru sonuçları vermesi için özel bir sunucu oluşturduk.


ADSL Hız Testi devam ederken, Internet üzerinden aynı anda başka yükleme işlemi yapmayın. Internet bağlantısı kullanılmamalıdır. Ayrıca ölçülen veriler için, mutlak bir şekilde doğru olacak diye bir kural olmadığı için garanti vermiyoruz. ADSL Testi'nin sonucu, diğer servis sağlayıcılarında da kontrol edilmelidir.

Speedtest ile hız nasıl ölçülür ?

Ölçümü başlattığınızda sunucumuzdan, bir Script�te bağlı olan bir dosya indirilmektedir. Script, bilgisayarınızın dosyayı indirdiğini algılar ve hangi ADSL hızına sahip olduğunuzu hesaplar.


ADSL Hız Testi sonucu doğru mu?

Dosyanın indirilmesi başka etkenlerden dolayı uzadığında veya kısaldığında, ölçülen hız doğru olmaz. Bu etkenler şunlardır:

· Sunucu hızı

Veri paketlerinin bir sunucudan indirilmesi gerektiği için bu sunucu, indirme işlemleri için maksimum band genişliğine sahip olmalıdır. Geleneksel birçok Webhosting paketlerinin hızları düşüktür. Biz, mümkün olan maksimum hıza rahatlıkla ulaşabilen yüksek hızda özel bir sunucu kullanmaktayız


· Internet eylemleri

ADSL bağlantınızın hızı sınırlıdır. Hız testi sırasında, bağlantınızın tüm band genişliğine gerek duyulmaktadır. Bu hız testi ile birlikte Internet'te gezindiğiniz veya dosya indirdiğiniz takdirde, ölçüm sonucu yanlış olur.

Emin olmadığınız durumlarda hızı tekrar ölçün ve hız testini günün farklı saatlerinde ve başka günlerde tekrarlayın. ADSL Hız Testi sırasında, Internet üzerinden hiçbir şey indirmemelisiniz veya başka Internet uygulamaları yapmamalısınız.



--------------- Ekleme ---------------

evet arkadşalar benim 752 kb/s çıktı sizinkilkeride bekliyoruz
 


Üst Alt