Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ADSL mi? 3G mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest888
Üye
Konu Sahibi
ADSL mi? 3G mi?
Turkcell
4Gb paket+mobil modem
6ay*19tl=114tl
18ay*39tl=702tl
yeni hat tesis=31.5
yıllık tgm 12tl*2=24
toplam=871.5
871.5/24=36.312
yani aylık ödeyeceğiniz tutar 36.312 tercih sizin üstelik mobil yani heryerde
maleguard
Üye
ama şöle bişiy war uploadta 4gb ye dahil
eQooo
Üye
tabiki adsl ... turkcell edge vardı emin ol katlaya katlaya anlarsın işte,bide tahattütlü çıkarsan da son kezgider ayak bidaha........
sakın 3g falan aldanma adsl kullan başın ağrımasın....
salihbattal
Üye
bence 3g...
-- kablo yok
--baglılık yok
--heryerde internet
--sabit hat zorunlulugun yok(hiç konusmasan da aylık 10 tl sabit fatura geliyor)
darülmendep
Üye
Şimdilik ADSL ama 3 ay sonra altyapılar oturursa 3G'ye geçeceğim.
Larock
Üye
bencede şimdilik adsl devam derim. adsl'nin performansı daha iyi çünkü..
Salihyet
Üye
edge den memnundum, adsl bi kenarda dursun mobil konusunda edgeyle devam ederiz derim, illa vınn alacağım dersenizde 4 gb kotalı şimdilik bu fiyata, 2 ay sonra fiyat yükseliyor, sözleşme böyle..
EroL
Emekli Yönetici
bence fiyat pahalı yaa hem de upload ta kotaya girince yetmezz. ama telefondan girsen yeter
! AhmeT !
Üye
Bence en iyisi uydu net.Adsl sözleşmesi bitince uydunet'e geçicem
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Benim fikrim. Ofiste, evde duruyorsanız ADLS ye devam. Ama devamlı gezen biri iseniz, yada iş adamı iseniz 3G kullanmanızı öneririm. Zaten reklamda da hareket halindeki iş adamını esas alarak, hedefinin iş adamları olduğunu belirtti. Evde duruyorsanız bırakın 3G yi.
Benim fikrim. Ofiste, evde duruyorsanız ADLS ye devam. Ama devamlı gezen biri iseniz, yada iş adamı iseniz 3G kullanmanızı öneririm. Zaten reklamda da hareket halindeki iş adamını esas alarak, hedefinin iş adamları olduğunu belirtti. Evde duruyorsanız bırakın 3G yi.
Cepten 3G ile internet kullanıyorum. ADSL ile kıyaslandığında çok çok yavaş. Bilgisayarda 3G kullanıldığında daha da yavaş olacağını düşünüyorum. Yani mümkünse 3Gyi hiç kullanma, mecbursan en az. Ne zaman hızlandırırlarsa o zaman düşünürüz.
|-ERKAN-|
Üye
tabiki adsl derim.çünkü radyasyona maruz kalmıyorsun.wifi li bir cep al zaten heryerde wifi war 3g gereksiz.gprs zaten iş görüyor.
cglr07
Üye
3g gerçektende bu kadar yavaş mı yaw çıkarken adsl hızı kadar hatta daha bile hızlı dediler şimdi kullananlara bakılırsa çok yavaş ve yorumlarınızla 3g'yi iyice çöp yapmışsınız.Sadece turkcell bu 3g bant için 300 milyon tl üzerinde para ödedi bu kadar gereksiz ve kötü bir servis olacaksa bu kadar para nie ödensin bence yüklenme felan oldu veya alt yapı henüz istenilen düzeyde değil ama bu 3g işi ileride daha iyiye gidecektir bence.3g vınn modem ile laptop'tan internet adsl'den daha iyi olabilir kullanım açısından daha rahat örnek bir tatile gittin laptopa tak internete gir ama eğer evde duruyorsan ve film vs. şeyler indiriyorsan tabiki adsl kullanacaksın.