Adobe Shape CC v1.1.117

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Adobe Shape CC v1.1.117
Görüntüleri hızlı bir şekilde yakalayıp Adobe Illustrator CC veya Adobe Photoshop CC'de kullanabileceğiniz vektör grafiklerine dönüştürün.

GÖRÜNTÜ YAKALAMA
Söz konusu, bir imzadaki semboller veya taslak defterinizdeki bir öğe olsun fark etmez, her şey ilhamla başlar. Cihazınızın kamerasıyla fotoğraf çekin veya galerinizde ya da Creative Cloud proje dosyalarında kayıtlı sevdiğiniz bir içeriği kullanın.

DAHA AYRINTILI AYARLAYIN
Kaydırıcı kontrolünü kullanarak, yakalamak istediğiniz şekilde ayrıntı ekleyin veya çıkarın. Dolgu oluşturmak için kontrastı artırın. Çekimlerinizin üzerinde oynama yapmak ve istediğiniz ayrıntıları uygulamak için arka plan değiştirmeyle birlikte kullanın.

HIZLI İYİLEŞTİRME
Çekiminizi yaptıktan sonra, sadece üzerlerine dokunarak paraziti veya istenmeyen çizgileri kaldırın. Fotoğrafınızda çok mu fazla kayıp oldu? +/– düğmesini açın ve ardından kalmasını istediğiniz çizgilere dokunun.

OTOMATİK KAYDEDİLEN FOTOĞRAFLAR
Cihazınızın Gizlilik Ayarlarında erişim yetkisi verdiğinizde Shape ile çektiğiniz fotoğraflar galerinize otomatik olarak kaydedilir. Bu, aynı şeklin birden fazla şekilde işlenmesini kolaylaştırır. Kaydırıcı ayarlarıyla ince değişiklikler yapın veya görüntünün tamamını ters çevirmek için geçiş yapın.

CREATIVE CLOUD LIBRARIES – powered by CreativeSync*
Yüksek uygunluğa sahip vektör kitaplığı otomatik olarak Creative Cloud hesabınızla senkronize edilir ve size uyumlu uygulamalardan anında erişim sağlar.

KULLANIŞLI İŞ AKIŞLARI
Shape CC > Illustrator CC
Shape CC > Photoshop CC

*Adobe CreativeSync dosyalarınızın, yazı tiplerinizin, tasarım varlılarınızın, ayarlarınızın ve daha fazlasının istediğiniz her yerde iş akışınızda tümüyle anında görünmesine olanak tanır. Yaratıcı çalışmalarınıza istediğiniz cihazda başlayın ve başka bir cihazda kolaylıkla alıp kullanın.

Yenilikler:
CREATIVE CLOUD FOR ENTERPRISE
New support for Creative Cloud for enterprise with managed services.
BUG FIXES
We’ve improved overall stability and performance.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Karavelaa

Üye
Teşekkürler.
 

Benzer Konular



Üst Alt