Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe Flash lite 3.1(4)S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
MERT3233
Üye
Bende yüklemeye çalışırken sürüm 5.45 ile değiştirilsin mi dedi evet dedim sonra da silinemiyor hatası verdi yüklenmedi paylaşım için tskler.
yükledim ama swf dosyası acarken sistem hatası verıo cok ugrastım kaldırıp yukledim ama duzelmedi n79 da ben yaptım oldu dıen varmı?
hedep
Üye
E90 uyumsuz uygulama dedi, yine de yükledim update error dedi bi kuramadım şu 3 ü ya,
teşekkürler yine de.
s3Fo
Üye
teşekkürler e72 de yüklendi
ihlass
Üye
teşekkürler.
matchlessss
Üye
n95 günc. hatası veriyor bu durumu çözücek bi uygulama daha yokmu skyfire tr de yasaklandı baglantı kuramıyıyoruz opera ıle baglanıorz oda flash ıstıyor yanı skyfire gibi sorunsuz netten video izletebilen bi web tarayıcı oneren varsa duacısı olcam
umit26
Üye
n 96 oldu bin sukur kardes tesekkurler
123456as
Üye
n79'da oluyor mu
gitarsist
Üye
arkadaşlar lütfen şu E90 yükleme işini halledin.
ali.44
Üye
eline saglık n95de olmadı
youngman112
Üye
Deneyeyim..
L-LumieRe
Üye
yinede video izlenmiyor...
zekirdek45
Üye
bende samsung star wifi var ama olmadı lütfen yardım flash güncellemesi gerekiyor video izlemek için am olmuyor nereye baktıysam fos çıktı lütfen yardım edin
handsame_
Üye
Nerde bunun simgesi yükledim ama yok menüde
yelkenlikaptan
Üye
ben yukledm adinida degistirdm ama yinede aradaki 1 ve 4u gosterdgi icin desteklenmiyor diyo
free_life22
Üye
yuledim ama sistem hatası veriyo video yu sectikten sonra
ihlass
Üye
e63 s60v3 kullanıyorum ne yaparsam yapim netden video izleyemedim hep aynı gincelleme "flash player güncellenmesi gerekiyo" diyor ve tıklayıncada pc versiyonlarını gösteriyo.