Adobe Flash lite 3.1(4)S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

MERT3233

MERT3233

Üye
Bende yüklemeye çalışırken sürüm 5.45 ile değiştirilsin mi dedi evet dedim sonra da silinemiyor hatası verdi yüklenmedi paylaşım için tskler.

memolim83

memolim83

Üye
Bende yüklemeye çalışırken sürüm 5.45 ile değiştirilsin mi dedi evet dedim sonra da silinemiyor hatası verdi yüklenmedi paylaşım için tskler.

Evet seninkinin aynısı bende de oldu

karakule100

karakule100

Üye
teşekkkürr:oke:

--------------- Ekleme ---------------

teşekkkürr:oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
yükledim ama swf dosyası acarken sistem hatası verıo cok ugrastım kaldırıp yukledim ama duzelmedi n79 da ben yaptım oldu dıen varmı?

hedep

hedep

Üye
E90 uyumsuz uygulama dedi, yine de yükledim update error dedi bi kuramadım şu 3 ü ya,
teşekkürler yine de.

s3Fo

Üye
teşekkürler e72 de yüklendi

ihlass

ihlass

Üye
teşekkürler.

matchlessss

matchlessss

Üye
n95 günc. hatası veriyor bu durumu çözücek bi uygulama daha yokmu skyfire tr de yasaklandı baglantı kuramıyıyoruz opera ıle baglanıorz oda flash ıstıyor yanı skyfire gibi sorunsuz netten video izletebilen bi web tarayıcı oneren varsa duacısı olcam

umit26

Üye
n 96 oldu bin sukur kardes tesekkurler

123456as

Üye
n79'da oluyor mu

gitarsist

gitarsist

Üye
arkadaşlar lütfen şu E90 yükleme işini halledin.

ali.44

ali.44

Üye
eline saglık n95de olmadı

youngman112

youngman112

Üye
Deneyeyim..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yinede video izlenmiyor...

zekirdek45

Üye
bende samsung star wifi var ama olmadı lütfen yardım flash güncellemesi gerekiyor video izlemek için am olmuyor nereye baktıysam fos çıktı lütfen yardım edin

handsame_

handsame_

Üye
Nerde bunun simgesi yükledim ama yok menüde

yelkenlikaptan

Üye
ben yukledm adinida degistirdm ama yinede aradaki 1 ve 4u gosterdgi icin desteklenmiyor diyo

free_life22

Üye
yuledim ama sistem hatası veriyo video yu sectikten sonra

ihlass

ihlass

Üye
e63 s60v3 kullanıyorum ne yaparsam yapim netden video izleyemedim hep aynı gincelleme "flash player güncellenmesi gerekiyo" diyor ve tıklayıncada pc versiyonlarını gösteriyo.

ali.oren

ali.oren

Üye
calisti kardes sagol

Takipçi Satın Al

Üst Alt