Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm
Sponsorlu Bağlantılar
faceofdeath22
Üye
saol aga şimdi deniyom dur bakam
kezban yenge
Üye
N73 te çalısıyo mu?
OğuzcanAbi
Üye
teşekkürler
kays73
Üye
ağa dahili bileşen diyo yüklenmiyo sorun nerde acaba?
zaman5632
Üye
arkadslar program n73 calısıyor yanlız tam ekram olmuyor zoom var yarım gosterıyor
morportakal
Üye
arkdaşlar, yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor.
efee_-_123
Üye
saol dostum
serar1993
Üye
teşekürler
amisos055
Üye
teşekkürler
kafkas_arslani
Üye
tşkler kardeş
muratozalan
Üye
emegine saglık tşk ederim
fight28
Üye
bende yüklemedi ilk once uyarı veriyor devam ediyorum lellegemi yoksa telefon hafızasınamı kaydet geliyo ikisinide denedim yüklenmiyor bu bir dahili bilesen hatasıveriyor nedeni nedir?
hocam nasıl yüklü olarak geliyor ben telefonu aradım taradım flash lite diye bi program bulamadım
badb0y06
Üye
vallaha lanet olsun ya n86 son versiyon var fakat wireless ile nete girdiğimde flash player istiyor, yüklemeye kalktığımdada dahili bileşen diyor, kaç tane indirdim hiçbiride olmadı
bende yüklemedi ilk once uyarı veriyor devam ediyorum lellegemi yoksa telefon hafızasınamı kaydet geliyo ikisinide denedim yüklenmiyor bu bir dahili bilesen hatasıveriyor nedeni nedir?
--------------- Ekleme ---------------
hocam nasıl yüklü olarak geliyor ben telefonu aradım taradım flash lite diye bi program bulamadım