Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

faceofdeath22

Üye
saol aga şimdi deniyom dur bakam

kezban yenge

kezban yenge

Üye
N73 te çalısıyo mu?

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

kays73

Üye
ağa dahili bileşen diyo yüklenmiyo sorun nerde acaba?

zaman5632

zaman5632

Üye
arkadslar program n73 calısıyor yanlız tam ekram olmuyor zoom var yarım gosterıyor

morportakal

Üye
arkdaşlar, yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor.

efee_-_123

Üye
saol dostum

serar1993

Üye
teşekürler

amisos055

Üye
teşekkürler

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tşkler kardeş

muratozalan

Üye
emegine saglık tşk ederim

fight28

Üye
bende yüklemedi ilk once uyarı veriyor devam ediyorum lellegemi yoksa telefon hafızasınamı kaydet geliyo ikisinide denedim yüklenmiyor bu bir dahili bilesen hatasıveriyor nedeni nedir?

--------------- Ekleme ---------------

Yüklenemiyor, Bu Dahili Bir Bileşen şeklinde uyarı alıyorsanız cihazınızda fabrika cıkışında yüklendiği içindir yani cihazınız yüklü olarak geliyor
hocam nasıl yüklü olarak geliyor ben telefonu aradım taradım flash lite diye bi program bulamadım

badb0y06

Üye
vallaha lanet olsun ya n86 son versiyon var fakat wireless ile nete girdiğimde flash player istiyor, yüklemeye kalktığımdada dahili bileşen diyor, kaç tane indirdim hiçbiride olmadı

pruvaneta

Üye
emeğine sağlık teşekkür

alperunal83

alperunal83

Üye
operadayken facebook videolarını açar mı? Tşk..

TRUVAY

TRUVAY

Üye
bu ne işe yarıyor

bu program ne işe yarıyor

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
dahili bileşen hatası

bende yüklemedi ilk once uyarı veriyor devam ediyorum lellegemi yoksa telefon hafızasınamı kaydet geliyo ikisinide denedim yüklenmiyor bu bir dahili bilesen hatasıveriyor nedeni nedir?

hocam nasıl yüklü olarak geliyor ben telefonu aradım taradım flash lite diye bi program bulamadım

içinde yüklüdür yani video çalıştırılırsa desteklesin diye yazılmış bişey içinde ayrıca bulunmaz bulunursa yüklemene gerek kalmaz

http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/adobe-flash-lite-3-1-4-s60v3-370908.html

arkadaşlar bu linktekin de çalışıyo dosyayı indirin uzantı kısmında sorun var noktadan sonrası
sisx yazacak şeklinde bırakın yükleyin kesinlile oluyor

ayşenurr

Üye
tşkler

K_R_M

K_R_M

Üye
sagolasın dostum

ocean09

Üye
Tskrler

Üst Alt