Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm
Sponsorlu Bağlantılar
ajan35
Üye
n 95 te flash player uygulamasında desteklemiyor mesajı alıyorum .program desteği sağlarmısın . şimdiden teşekkürler . [email protected]
maxiser
Üye
dahili bileşen uyarısı veriyorr..birde sorunsuz diyorsunuzzz yardım olcak kimse yok mu????
tiar
Üye
bakın samsunga uyarmı bu .sis diyor sis bnm telefonda çalışmıyor nasıl yüklenior flash litenasıl yüklüorsunuz flash lite hangi dosyaya atılıyor ayrıntlı anlat yükle diosun ama nasıl
ibrahim539
Üye
Teşekkürler...
alıyuce
Üye
sqL vaLLa
bebe_ruhi
Üye
kırmızı logolu flash lite dan daha yeni bir sürümmü bu ben o eskisiini sildim bunu yüklesem karsılarmı ıhtıyacları
elzemelzem33
Üye
ya ben hepsini yüklüyorum hiçbiride olmuyor flash player istiyor video açtım mı facede yada her hangi bir yerde bana bir çözüm önere bilirmisiniz rica ediyprum ....
slm arkadaşlar benim tel e65nokia internete video izleyemiyom flas lite3 de yükledim yine açmior teli güncelemede attım yine açmıyor yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkür
liberta50
Üye
herif çalmış bi yerden açmış konuyu ne ilgilenio nede kapatılıo bu sacma konu. bide saol , tesekkur ederim dienler var neye tsk. edion ne sebple program çalışmııyor çalmış koymus
by_samci
Üye
yüklenemiyon bu bir dahili bileşen diyor n79 gene bi şey yüklemiyo bu telefon
herif çalmış bi yerden açmış konuyu ne ilgilenio nede kapatılıo bu sacma konu. bide saol , tesekkur ederim dienler var neye tsk. edion ne sebple program çalışmııyor çalmış koymus