Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe Flash Lite 3.0 Signed - Sorunsuz Sürüm
Sponsorlu Bağlantılar
eroldemir123
Üye
dahili bileşen deyip yüklnmiyor
MADRABAZ
Üye
Dahili bilesen sorunu veren arkadaslarda zaten yuklu orjinalinde gelmiş yani
muharrem_35
Üye
6600 da çalışırmı bu..???? nolur yardım
ashkymsyn
Üye
telden bağlanıyorum program ve sair uygulamalar ziplenmese daha iyi olurdu diye düşünüyorum
makopsa35
Üye
c5-03 var yüklüyorum bu dahili bir bileşen diyor ve yüklemiyor face de ki videoları izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar yanlış bilmiyorsam bu flash lite prosu ınternet uzerinden videlarda bi etki saglamıyor.swf yani anımasyon veya ekran koruyucu veya hareketlı ekran koruyucuların gosterilmesi ve uygulanmasını saglıyor.faceden veya benzer yerlerden video ızlemek içın ise size BOLT u önerırım .saygılar.
ahmetc503
kardeş face videolarını açıyomu bu
FIRAT KANTARCI
Üye
slm arkadaşlar 5800 var kurmaya calıştım adop yi ancak hata veriyor bileşen diyip bilen varsa cwp bkliyorum
yağızaygün
Üye
saol
GREENxEYES
Üye
Emeğine, eline sağlık
ugurimo
Üye
tsk
ne72user
Üye
yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası veriyor. telefonum e72
FurkanTr20
Üye
kardeşim nokia e72 kullanıyorum yüklerken dahili bileşen diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
burock008
Üye
saol birader
onur818
Üye
bnm tlfn vodafone 553 internetten video izlemek için adobe flash player istio ama bn bulamıyorum yardım edecek biri varmı