Adobe Brush CC v1.0.89

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Adobe Brush CC v1.0.89
Fotoğraflarınızı veya grafiklerinizi Adobe Photoshop CC veya Illustrator CC'de kullanabileceğiniz yüksek kaliteli fırçalara dönüştürün.

KULLANICI DOSTU – PROFESYONEL KALİTE
Yeni başlayanlar kılavuzlu bir şekilde keşfetme yoluyla fırça oluştururken, uzmanlar fırçalarını profesyonel hassasiyetle geliştirebilir.

GÖRÜNTÜ YAKALAMA
Cihazınızın kamerasıyla yeni bir fotoğraf çekin veya galerinizde ya da Creative Cloud dosyalarınızda kayıtlı sevdiğiniz bir içeriği kullanın. Canlı renk maskeleme ile fırçalarınızı kolaylıkla ayırın.

STİL VE İYİLEŞTİRME
Kullanmak istediğiniz yere bağlı olarak, tam olarak istediğiniz görünümü yakalamak için fırçalarınızı oluşturun. Ayarlamalar şerit, saçılma veya vektör türü fırçalar, renk, boyut ve tekrarlamalar içerir.

ÖNİZLEME
Ekranınızın üst kısmında bulunan Önizleme bölmesi, siz çalışmanıza devam ederken yaptığınız değişiklikleri gösterir. Parmağınızla fırça ayarlarınızı test edin.

CREATIVE CLOUD LIBRARIES – powered by CreativeSync*
Fırça kitaplığınız Creative Cloud hesabınızla otomatik olarak senkronize edildiğinden size uyumlu uygulamalarda anında erişim sağlar.

*Adobe CreativeSync dosyalarınızın, yazı tiplerinizin, tasarım varlılarınızın, ayarlarınızın ve daha fazlasının istediğiniz her yerde iş akışınızda tümüyle anında görünmesine olanak tanır. Yaratıcı çalışmalarınıza istediğiniz cihazda başlayın ve başka bir cihazda kolaylıkla alıp kullanın.

Yenilikler:
Fixed the crashes seen on launch in certain devices.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:


Karavelaa

Üye
Teşekkürler
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklendi.
 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
324
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
304
ANIL
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
245
ANIL
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
284
ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
319
ANIL


Üst Alt