Adnan Polat'a beraat kararı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adnan Polat'a beraat kararı
Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın kulüpte başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü sırada ''hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak'' suçunu işlediği gerekçesiyle hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava bugün görüldü...
Açıklanan karar sonucunda Polat bu davadan beraat etti...Adnan Polat hakkında, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde, 'hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanmak' suçunu işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Polat'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemde, kulüp kasasından çıkışı görünen 1 milyon doların makbuzla belgelendirilemediği iddia ediliyordu.

FENERBAHÇE AVUKATI DA ORADAYDI

İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Polat ile avukatı Deniz Ketenci katılırken, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün avukatı Abdullah Kaya da hazır bulundu.

Polat'ın Galatasaray Kulübü'nde birlikte çalıştığı Adnan Sezgin de duruşmaya izleyici olarak katıldı. Avukat Abdullah Kaya, Fenerbahçe'nin suçtan zarar gördüğünü belirterek davaya müdahil olmak istediklerini söyledi.

Hakim de kulübün suçtan zarar gördüğüne ilişkin delil olmadığını belirterek, müdahillik talebini kabul etmedi. Duruşmada kimlik tespiti yapılan Polat, sanayici olduğunu ifade ederek, aylık 50 bin lira geliri olduğunu söyledi.

Duruşma, hakimin iddianameyi özetleyerek okumasıyla devam ediyor. Bu arada, Polat'ın mübaşir tarafından duruşma salonuna çağrıldığı sırada, salonun dışında bekleyen bir grup taraftar ''Büyük Başkan'' şeklinde slogan attı. Salona alınmayan taraftarlar ile güvenlik görevlileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

POLAT'IN AÇIKLAMALARI

Adnan Polat, adliye çıkışında kısa bir açıklama yaptı. İşte Polat'ın sözleri:

"Birincisi adliyeye neden geldim onu da bilmiyorum ama Türk adaleti gereğini yaptı. Galatasaray taraftarı da buradaydı, sağolsunlarbana destek oldular. Bana destek vermeye gelen eski ve yeni yöneticilerimiz de buradaydı. Bu arada Polat'ı desteklemek için adliyeye gelen sarı kırmızılı taraftarlar, başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'u istifaya davet etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
351
Selim Baltaci
. . . EmreG . . .
Cevap
7
Görüntüleme
734
Emrevitus
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
442
Eren Değerli


Üst Alt