Burak
Üye
Adnan mendres üniversitesi
Üniversitemiz 03.07.1992 tarihli 3837 sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin değiştirilerek kabulüne dair 2809 Sayılı Kanun ile 78 ve190 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında Kanun" ile kurulmuştur. Fakülteler (6)
Öğrenim Süreleri
- Eğitim Fakültesi4 Yıl
- Fen Edebiyat Fakültesi4 Yıl
- Mühendislik Fakültesi4 Yıl
- Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi4 Yıl
- Tıp Fakültesi6 Yıl
- Veteriner Fakültesi5 Yıl
- Ziraat Fakültesi4 Yıl
Enstitüler (3) - Fen Bilimleri Enstitüsü - Sağlık Bilimleri Enstitüsü - Sosyal Bilimleri Enstitüsü Devlet Konservatuarı4 Yıl Yüksekokullar (4) - Aydın Sağlık Yüksekokulu4 Yıl
- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu4 Yıl - Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu4 Yıl - Söke Sağlık Yüksekokulu ( Eğitim-Öğretime açılmamıştır ) Meslek Yüksekokulları (15) - Atça Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Aydın Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Bozdoğan Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Çine Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Didim Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Kocarlı Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Kuyucak Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Nazilli Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Söke Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Sultanhisar Meslek Yüksekokulu2 Yıl - Yenipazar Meslek Yüksekokulu2 Yıl