Admin ve modlar iphone bölümü hakkında bir sorum olacaktı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lefiero

lefiero

Üye
    Konu Sahibi
Admin ve modlar iphone bölümü hakkında bir sorum olacaktı ?
Son Edit: bölüm açıldı hayırlı ve uğurlu olsun ellerinize sağlık..

Merhabalar öncelikle böylesine müthiş bir siteyi kurduğunuz ve sürekli güncel olduğunuz için hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Benim sorum forumdaki iphone bölümüne neden gerekli özen gösterilmiyor mesela symbianları ele alalım cep araçları, internet vs vs uygulamaları ayrı kategorilerde tema ayrı bi forumda oyunlar ayrı bir forumda .. İphone içinde kategorilere ayırsanız uygulamaları oyunları temaları , uygulamaların çeşitleri .. bir mod arkadaşta o bölüme baksa. Symbiancılar hangi programı ararsalar hang, oynu ararsalar arasın zorluk çekmiyorlar çünkü kategorilere bölünmüş symbian . Benim fikrim biraz daha iphone bölümüne özen gösterilmesi yönünde yönünde. Tamam güzel iyi hitiniz var trafiğinizde gayet iyidir ama bu iphone bölümünüzle bence kat kat daha fazla hit trafik'te sağlayabilirsiniz siteye.

İyi çalışmalar dilerim.

mstf_l

mstf_l

Üye
oncelikle iphone kullanıcıları symbiandan az ve belirli kisiler ve apple sirketi bu tarz paylasımlar konusunda hassas buyuk ihtimal yapılmaz ama son soz yonetimin

anılbaran

anılbaran

Üye
bir çok kez acıldı bu konu nıye böyle bu forumun temeli tamammen symbian sayesinde olustu symbian uygulamaları zamanında tek idi.Ve maxicep in bu kadar cok sevilmesi symbian uygulamalarına baglı idi. Neyse iphone kullananla symbian kullanan kac kişi va r forumda baya fazla öyle degil mi ? iphone da herkesin rahat alacagı bi telefon degil o yuzden iphone kullananlar daha az .Açıkcası symbiancılar özeliz biz yani şuan :) sizlerin bıraz daha beklemesi lazım ilerde forumda kullananlar artacak ve sizin bölümünüz daha renkli olacak biraz sabır ;)

Consul9

Consul9

Üye
Daha önce bende bunun hemen hemen aynısı konuyu actım açıkcası biraz Apple in hassasiyetinden korkuluyor ama kesinlikle yapılması gereken birsey kullanıcı sayısını sıralarsak symbian(bolumlu)>android(bolumlu)>iPhone(iOS)(bolumsuz)>Bada(bolumlu)

fnldstntn

Üye
Bencede detaylandirilmali en azindan uygulamalar oyunlar ve tamalar seklinde

alemburda

alemburda

Üye
Symbian çok eski bir işletim sistemi her tür program var ve ayrıca uygulama sayısında hala dünyada birinci ardından android gelir.

Ve iphone fiyatı nedeniyle her kişi tarafından tercih edilemiyor üstelik forumda bir çok genç üye var bir çoğunun iphone yok. İphone ne zaman ucuzlar herkesin alabileceği bir hale gelir o zaman maxicep'te iphone için ek kategoriler açılır.

Şuan için tek diyebileceğim iphone yaygın olmaması iphone üzerinden fazla duramamamızın sebebidir ! :(

Ozan

Ozan

Admin
iPhone üzerinde uzun soluklu calismamızın nedeni birtakım çekinceler aslında, ancak yogun ilgi görecegi kuskusuz olan alt kategorilendirme ve detaylandırmayı en kısa zamanda yapacağız. Buna şu aşamada bu kadar istekle kesinlikle karar vermis bulunmaktayım

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, lefiero ve Burak
lefiero

lefiero

Üye
    Konu Sahibi
iPhone üzerinde uzun soluklu calismamızın nedeni birtakım çekinceler aslında, ancak yogun ilgi görecegi kuskusuz olan alt kategorilendirme ve detaylandırmayı en kısa zamanda yapacağız. Buna şu aşamada bu kadar istekle kesinlikle karar vermis bulunmaktayım

Teşekkürler.İşte bu süper bir haber ,sabırsızlıkla bekliyoruz.

lefiero

lefiero

Üye
    Konu Sahibi
İşte süper Oldu Tebrikler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt