Admin Olmak Nasıl Bir Duygu Merak Edenler!! Kendi Forumunuzu Kurun! Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

tanerokutan

tanerokutan

Üye
admin olmak pek özenilecek bir şey değil. en güzeli özgürce, sorumluluğun olmadan forumda yazıp çekip gidebilmek.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
admin olmak pek özenilecek bir şey değil. en güzeli özgürce, sorumluluğun olmadan forumda yazıp çekip gidebilmek.
haklısında yinede bırseyler sunmak bir konuda yardımcı olmak güzel birsey..

benımde sitem var sıradan bir duygu ama yinede sevıyorum:evet:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler güzelmiş

[GM]RKO

[GM]RKO

Üye
Arkadaşlar Admin olmak güzel bi duygu nedenmi çünkü maxicep'in GM siydim şimdi yöneticisydim çok güzel bi duygu ilk dafa gülüyorum bu sitede:aha:

--------------- Ekleme ---------------

La olum size kendi sitemi verem gelin takım kuralım size GM olursunuz hatta ben sizi SGM yaparım.(SüperGameMaster) (SüperGM) ya.

esmerflow

Üye
PAYLASIM ICIN SAOL AMA O forum sitesınde hicbirsekılde program video muzik paylasamazsınız..

adamlar beklıyor bin uyeniz oldugunda hemen sıtedeki muzıkleri siliyor ve yasak diyor sakin muzık yada program formu ordan kurmayın.. ben kurdum kappandı

e1b1

e1b1

Üye
bana aç usta rastgele pm at

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler..

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
yapamayanlara yardım edebilirim tecrübeliyim ;)

by berk

by berk

Üye
saol kardeş bi bakaacam :oke: ;)

caglet

caglet

Üye
yetkinforum.com ile aynı bu

Revengeful

Emekli Yönetici
Cok teşekkürler :)

tarike250

Üye

siteme beklerim beraber birçok şeyler yapabiliriz site henüz 7günlük olduğu için henüz üye yok

--------------- Ekleme ---------------

sayfama beklerim henüz 7günlük hiç üyem yok

ufukkaya33

Üye
Bu tür sitelere boşuna güvenmeyin kendi reklamnı yayınla demişsin arkadas hoş güzelde google adsense de dahil hiç kimse free uzantılı bir siteye reklam vermez, Ve butür free alan adı ve alan sağlayan sitelerin ismini yayınlayatak sen zaten kazandıyırosun.

Gel gelelimki birde şu var türkiyede forum kültürü unutulmaya yüz tutmuşken facebook gibi siteler yüzünden onca emekle yaptıkları profosyonel siteler bile kapanırken sen böyle etten pütten bir uzantıylamı forumculuk oynucaksın :)))

Titan saadet zinciri butür siteler.