:hmmm Az ama öz açmayı severim.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Anlattım ama ben Salih, yüreğim dayanmadı Başka bir kıstas bul Genişletmek için tıkla ... 10 tane konu açabilirse
Praetor' Alıntı: Anlattım ama ben Salih, yüreğim dayanmadı Başka bir kıstas bul Genişletmek için tıkla ... 10 tane konu açabilirse
Salihyet Üye 73-73' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben sedat sizleride tanıya bilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldim, Hoşgeldin *** böyle anılar daha sonra gülerek buluşmalarda konuşmalara gebe oluyor xkadir abi ile de vardı bu tarz bir anı hoşmuş yahu, acaba kim
73-73' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben sedat sizleride tanıya bilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldim, Hoşgeldin *** böyle anılar daha sonra gülerek buluşmalarda konuşmalara gebe oluyor xkadir abi ile de vardı bu tarz bir anı hoşmuş yahu, acaba kim
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Okusun İsim verdim mi? Hayır. Hiçbir üyeyi rencide etmem ben, tanıyanlar bilir
Bora Üye 1 milyon banlı üyeye koşuyoruz!.. Hadi siz de gelin, sizi de banlayalım Genişletmek için tıkla ... Gece gece yarıldım burda alemsin.
1 milyon banlı üyeye koşuyoruz!.. Hadi siz de gelin, sizi de banlayalım Genişletmek için tıkla ... Gece gece yarıldım burda alemsin.