Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

bansizcocuk

Kapalı Hesap
Arkadaslar bana hep ban atilmasinin sebebi aslinda adem abide sakli.ozel hayatinda ankaraya gittiginde kimlerle bulustugunu biliyomusunuz.bildigim cok sey var.ama o adem erkekse harbi erkekse gelsin yanima konusalim.klavye erkekligi sokmez.ban atarak erkekligini gosteriyo.ama bildiklerimi size anlatmamdan korkuyo.

--------------- Ekleme ---------------

Adem pc basindan erkeklik sokmez oyle ban atiyosun.her seyi anlatcm.ankarada ne yaptigini

Adem pc basindan erkeklik sokmez oyle ban atiyosun.her seyi anlatcm.ankarada ne yaptigini

Catty

Emekli Yönetici
Ne saçmalıyor bu Adem ağabey, inanmayın şu çulsuza !

bansizcocuk

Kapalı Hesap
kopekler gibi pismanim dedim hala banliyosunuz.sizin anlayisiniz bumu ya.bi kul yokmu bana destek cikan.simdi banlancam zaten az kaldi

Arkadaşım şu siteye adamca girene kadar senin burda işin olmaz!

bansizcocuk

Kapalı Hesap
Adam gibi gircem diyorum ama hep ban hep ban daha konu acmadn banlaniyorum.onemli olan burdan izin alirsam bi daha sacma konular acmam zaten.biriniz adem abiyi ikna etsin artik ya.ben cok degistim.cok guzel konular acarim izin verir seniz.siteyide mesgul etmem hemde

Praetor

Emekli Yönetici
Adam öldürdüğünde pişmanım dediğinde hapis cezasından kurtuluyor musun çat diye?..
Hem terbiyesizlik yapıyorsun hem insanlara iftira atıyorsun hem rahatsızlık veriyorsun, hem saçmalıyorsun hem de özür diliyorsun.
Ne anladım ben bu işten...

yazikoldu

Kapalı Hesap
o kadar ozru ben baskasindan dilemedim.hep banlandim hep banlandim.ama siz eski bi uyeyi kazanamiycak kadar acizmissiniz.ben bunu anladim.ben rakip sitelere geciyorum sizin gostermediginiz o sefkati o samimiyeti onlar bana fazlasiyla gosterir.siz boyle gittiginiz surece uye kaybetceksiniz.ahirette bunun hesabini sorcam.artik parada teklif etseniz bi daha bu siteye yazmam.artik kendi sitemi kurucam.isterseniz gene banlayin farketmez.kendinizi cok kucuk dusurdunuz.elveda adem abi.ahirette gorusuruz.elveda maxicep ailesi.sizinle olmak her seye ragmen iyiydi.hakkinizi helal ediniz...

Catty

Emekli Yönetici
Güle güle seni özlemicez

yazikoldu

Kapalı Hesap
yeni kuracagim internet siteme hic birinizi almiycam.pisman olcaksiniz keske banlamasaydik diyceksiniz.maxicepe kapatma davasi acicam.

Odysseus

Üye
Yazık oldu yine banlandın. Sana ne hakkımı helal edeceğim. Anneme kadar küfreden bir alçak, sonra hiçbirşey olmamış gibi burada olmak istiyor. Adres veriyorum 100 kontör gönder gelirim diyorsun. Hay Allah'ım uğraştığımız adamlara bak ya.

Kursan kursan çadır kurarsın be

Odysseus

Üye
Yeni sitene beni Admin yap, siteyi iki ayda tavan yaptırırım
MSN de konuşurken 22 yaşındayım dedi. Buradan Adem abi diyor. Ben demiştim en fazla 12 yaşındasın diye

receptayyip

Kapalı Hesap
Defol cokta lazimdin sanki

neymis senin internet sitene mi kaldik be.defol!

neymis senin internet sitene mi kaldik be.defol!