Admin Lütfen Yardım Et!! Samsung E2550 Monte Slider Müzik çalar sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

ozibaba89

Üye
    Konu Sahibi
Admin Lütfen Yardım Et!! Samsung E2550 Monte Slider Müzik çalar sorunu.
Benim Telefonum Samsung e2550 monte slider ve ben bu telefonda müzik dinlerken aynı zamanda internete girmek istiyorum ama müzik çalardan çıktığım zaman müzik aniden kesiliyor.Bunun için bir çözüm varmıdır? yoksa program indirmekmi gereklidir.Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: -Emre

blackdeath_rap

Üye
aynı sorun bende de var kardeşim ya bi çözümü yok mu msj yazarkende müzik dinlemek istiyoruz :(

aegean17

Üye
bendede aynısı oluyor yokmu bi çaresi bunun

s!nem

Üye
Of Bendede Oluyor :angry:

hasan_oguz

Üye
offff bendede oluyor bari bir program yokmu altarnatif bi tane

-Emre

-Emre

Üye
ben hala arıyorum ama MiniCommander Diye bi program var müzik dinlerken resimlere bakabilirsiniz e-kitap okuyabilirsiniz veya zip dosyalarını dışarı çıkarabilrisiniz ..
Verdiğim pakette bulunuyor..

link: http://www.maxicep.com/samsung/java-program-paketi-128x160-rapidsiz-506395.html lütfen beğenin emeğe
saygı....:evet:
Ayrıca java yüklemelerindeki 300 kb sınırını aşmanın yolu da diğer konularımda...(h)

djsalih91

djsalih91

Üye
c3053 te böyle bir sorun yok arkaplanda müzik dinlerken istediğin işlemi yapabiliyorsun resim ,oyun ,program vs birde şu 300 kb sorununu aşsaydık 52823855 kodu işe yaramıyor :allalla:

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
c3053 te böyle bir sorun yok arkaplanda müzik dinlerken istediğin işlemi yapabiliyorsun resim ,oyun ,program vs birde şu 300 kb sorununu aşsaydık 52823855 kodu işe yaramıyor :allalla:

c3053 bi arkadaşımda vardı baktım gerçekten işlemiyor
ama bu kod bir çok samsungda işe yarıyor..
c3053 için olanı araştıracağım...:oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
ben yabancı siteleride araştırdım 9998 olan kodlarıda da denedim olmuyo ama eminim vardır ya :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
konu yanlış yere açılmış :bann::bann::bann:

erkanayla

Üye
aa:yuru

Üst Alt