adımları izleyin ve sitenize sahip olun (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

desinger

desinger

Üye
    Konu Sahibi
adımları izleyin ve sitenize sahip olun (bedava)
Adım 1
MAXİCEP üyeleri bu konuda sizinle bedava birsite yapmanın yollarını anlatacağım.

1/
ilk olarak sitenizi bedava-sitem.comdan bir adres alarak başlıyoruz.
bu adresin sayfa tasarımlarını bedava sitemde yapın...sonu tr.gg olacak sitenizin ama merak etmeyin biz onu .com.tr.tc yapabiliyoruz.

2/
2. adımımızda tr.tc bedava domain alma sitesine girerek bir domain alıyoruz (örneğin: )alaadı gibi daha sonra ise hedef url kısmına adresinizi yazdığınızda otomatik olarak .com.tr.tc sitenizi .tr.gg üzerinden programlıya bilirsiniz

/ sorularınızı bekliyorum... benim bu yöntemle yaptığım bir site

• Beğen
Tepkiler: mertvecetin ve obaspinar

lyon_69

lyon_69

Üye
saol arkadaşım

ademvehavva

ademvehavva

Üye
domain nasıl yönlendirilir benim tr.gg uzantılı bi site varda onu yönlendirmek istiyorum nasıl olacak.
ama benim aldığım uzantı başka şu siteden aldım bi tanede nasıl olacak onu bilmiyorum siteyi veriyorum

net.tc alabiliyoruzda nası olacak bi anlatsanız.

desinger

desinger

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bana Sorarsan ben smartdots dan yapma yönlendirmeyi tr.tc den . aldığın .com.tr.tc uzantısını tr.gg li sitene yönlendir yani bir ziyaretçi senin .com.tr.tc uzantılı sitene tıklayınca direk senin tr.gg li hazırlamış olduğun sitene giriyor. bunu yapmamızın amacı sonu .tr.gg değilde .com.tr.tc olmasıdır.

--------------- Ekleme ---------------

net.tc bunu tr.tc de yapmamın sebebi orada siten için hedef url kısmı var oraya .tr.gg li sitenin adresini yazınca direk olarak yönlendiriyor...

net.tc de de hedef url kısmı var ama o kısma .tr.gg li bir site adresi yazılamıyor ben denedim olmadı.

işin gerçeği bedava sitemde siteni tasarlıyorsun...busiteni tr.tc de örnk. şeklinde açtığın alan adına yönlendiriyorsun senin ziyaretçin adlı sitene tıklayınca
tasarımını ve htlm kodlarını yaptığın sitene giriyor

ademvehavva

ademvehavva

Üye
arkadaşım bana Sorarsan ben smartdots dan yapma yönlendirmeyi tr.tc den . aldığın .com.tr.tc uzantısını tr.gg li sitene yönlendir yani bir ziyaretçi senin .com.tr.tc uzantılı sitene tıklayınca direk senin tr.gg li hazırlamış olduğun sitene giriyor. bunu yapmamızın amacı sonu .tr.gg değilde .com.tr.tc olmasıdır.

--------------- Ekleme ---------------

net.tc bunu tr.tc de yapmamın sebebi orada siten için hedef url kısmı var oraya .tr.gg li sitenin adresini yazınca direk olarak yönlendiriyor...

net.tc de de hedef url kısmı var ama o kısma .tr.gg li bir site adresi yazılamıyor ben denedim olmadı.

işin gerçeği bedava sitemde siteni tasarlıyorsun...busiteni tr.tc de örnk. şeklinde açtığın alan adına yönlendiriyorsun senin ziyaretçin adlı sitene tıklayınca
tasarımını ve htlm kodlarını yaptığın sitene giriyor
ilgin ve alakan için sağol ama bu tip bi uzantı daha iyi gibi geliyor bana yani hem kısa hem paralı gibi akılda kalıcı bu sistemi anlatsan bana çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

desinger

desinger

Üye
    Konu Sahibi
anlatıyım onu bende yapıyorum sistem ing olduğu için biraz zor ama yapılır şimdi net.tc den bir domain alıyorsun bu domaini 00webhostda yönlendir daha sonra 00webhostta htlm editörü var onu site menünde aktif edersen olur arkadaşım 1. olarak net.tc domain hizmeti verir yani alanadı 2. olarakta 00webhost bedava olarak hosting hizmeti verir... htlm hakkında bilgi sahibiysen kolayca bunu yapabilirsin

unı.cc diye bi yer var orasıda bedava domain veriyor...umarım yardımcı olabildim

ademvehavva

ademvehavva

Üye
gerçekten güzel bi şekilde anlatmışsınm sağol ama alan ihtiyacım yok benim sadece net.tc olsun istiyorum tr.gg li sitem bunu nasıl yapabilirim bi yardım edersen çok iyi olur.

desinger

desinger

Üye
    Konu Sahibi
onu ben de araştırıyorum sistem ing ondan dolayı problemler çıka biliyor birşey değil arkadaşlar bilği paylaşımı yaptığım benim sıkıntımdada siz bilgileriniz le aydınlatırsınız beni

selals

selals

Üye
saol güzelmiş

by60

Üye
Çok Güzel Paylaşım Teşekkür Ederim

excelance333

excelance333

Üye
saol kardeşim ama sadece com yada net yapabiliyormusuz :allalla: :allalla:

prophed

Üye
yha yanlız bu tr.tc ücretlimi yha ayda 4,99 gibi bişiler flan cıktı ama :S

mcscorpion2

Üye
abi site bi sey göstermio ki

ati_baba_55

Üye
zuhaahh

wwebw

Üye
Yaa paralı dio ama

rojhat-63

rojhat-63

Üye
teşekkür ederim tr.gg den iyi walla adamlar çewirileri eksik falan yapıo sadece kod ile çalısıyor...

totomoko

totomoko

Üye
Yapamıyorum yha

ceomax

Üye
bu site super site Herkezi beklerim Site yye

Üst Alt