Adımız çıkmış bir kere.. Dışarıda Türk kelimesinin karşılığı çok kötü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi

Genelkurmay'ın yaptırdığı araştırma, AB üyelerinin de arasında bulunduğu 27 ülke ders kitaplarında Türkler için "tecavüzcü, asalak işgalci" gibi hakaret içeren ifadeler kullanıldığını ortaya çıkardı..

Hatta Almanya'da imla kılavuzunda Türk kelimesi 'sahtecilik yapan' olarak tanımlanıyor

ABD

Ermeni soykırımı iddialarına geniş yer verilen ABD'de hakaret içeren döküman sayısı 11... Genel olarak kullanılan bazı hakaretler ise şöyle...

Şeytanın askerleri
Sahtekâr, manevracı
Asalak
Tecavüzcü
İşgalci
Yağmacı
Atilla'nın barbarları
Diktatörlük

YUNANİSTAN

Kadınlar namusu için nehre atladı

İlköğretim 6 Tarih: 1821 yılında başlayan ayaklanmanın ikinci yılında Türkler Yeni Zalongo'yu (Yunanistan'ın Adriyatik kıyılarında küçük bir yerleşim birimi) ele geçirdi ve masum halka rağmen yağmaladı. Kadınlar kölelikten ve namuslarının kirletilmesinden kurtulmak için, Arapiça Şelalesi'nden atlamayı ve boğularak ölmeyi tercih etti.

UKRAYNA

Hıristiyanlar pazarda satıldı

İlköğretim 7 Ortaçağ Tarihi: Hasan Paşa, Hırvatistan'a sefer düzenlemiş ve İstanbul'a 300 Hıristiyan eseri getirmiştir. İkinci gün sabah kölelerin onda birini sultana götürmüş, geri kalanları pazara yollamışlardır. Bu pazarda Hıristiyanların nasıl satıldığını müşahade etmek, hüzün vericiydi. Birisi anneyi, öbürü de çocuklarını, birisi küçük oğulları, öbürü de kızları satın alıyor, bütün yakınlar bir daha görüşmemek üzere birbirinden ayrılıyordu...

GÜNEY KIBRIS

Hıristiyanım dedi zindana attılar

İlköğretim 5 Din: "Ben Hıristiyan doğdum, Hıristiyanım, Hıristiyan öleceğim." Bu sözlerden sonra Türkler onu zindana attılar ve birkaç gün sonra yaşamı tüyler ürpertici bir şekilde sona erdi...

Sabah

Salihyet

Salihyet

Üye
bazı konularda hak veriyorum ama eğer osmanlı hoş görüsü olmasaydı rusyanun 3 katı olmuştuk. bu ecnebilerde insanlık yok vefa yok bağımsızlığı ilan edince öncesini unutuyolar..

The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
osmalının en büyük hatası gittiği yerlerde ingilizlerin fransızların vesair diğer sömürgeci devletlerin yaptıklarını yapmaması.yapmadığı halde adı sömürgeciye çıkar böyle laf atarlar. bakın ingilizlere gittiği sömürgüğü heryerde inzgilizce konuşuluyor bakın fransızlara onlarında sömürdüğü afria ülkelerinde fransızca konuşuyor ama adamlara böyle denmiyor.osmanlının hatası ingilizler fransızların yaptığını yapmaması yapsaydı şimdi dünya türkçe konuşuyordu :@ :@:@

SelmanTE

SelmanTE

Üye
kökünü kazımak lazım bunların :pro:

POWER

POWER

Üye
osmalının en büyük hatası gittiği yerlerde ingilizlerin fransızların vesair diğer sömürgeci devletlerin yaptıklarını yapmaması.yapmadığı halde adı sömürgeciye çıkar böyle laf atarlar. bakın ingilizlere gittiği sömürgüğü heryerde inzgilizce konuşuluyor bakın fransızlara onlarında sömürdüğü afria ülkelerinde fransızca konuşuyor ama adamlara böyle denmiyor.osmanlının hatası ingilizler fransızların yaptığını yapmaması yapsaydı şimdi dünya türkçe konuşuyordu :@ :@:@

Kesinlikle katılıyorum :@:@:@

CooL'n'Quiet

Üye
eger osmanlı hosgoru politikası uygulamasaydı bugün ne yunanistan diye bi ülke olurdu nede yunan diye bir ırk!
bi laf vardır burda tamamını söliyemicem
adam sandık eşşeği....

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Şimdi içimden geçenleri ne pahasına olursa olsun sölemek vardı ama ...

:maxicep:

kingenes

kingenes

Üye
Size tam olarak katılmıyorm. bi de madalyonun diğer yüzüne bakalım eğer osmanlının hoşgörüsü olmasaydı Osmanlı olacakmıydı???yani fethedilen yerlerde belki de barınılamayacaktı di mi???

mservank

mservank

Üye
Size tam olarak katılmıyorm. bi de madalyonun diğer yüzüne bakalım eğer osmanlının hoşgörüsü olmasaydı Osmanlı olacakmıydı???yani fethedilen yerlerde belki de barınılamayacaktı di mi???

tabiki osmanlı olcaktı osmanlının karşısında kim durduki onlar dursun
elin yabancısı hala türkler gelip kapımıza dayanacak diye korkuyo keşke biz de sömürseydik biz de yağmalasaydık yakıp yıksaydık şu an orta doğuda balkanlarda avrupa içlerinde türkçe konuşulacaktı daha iyi bir ülke olacaktık bize bir şey diyemiyeceklerdi bunlar yabancı hristiyan nankör ne kadar iyi davran inkar ederler ama :@ içinde bazı ülkelere de çoıkşşaırdım mesela ukrayna niye böyle bir şey diyorlar anlamadım ne zaararımız dokundu yunanistan 170 yıllık bi ülkeler bi halt edemediler en iyi standartları osmanlı zamanında yakaladılar ayrıca almanlarda türkler o kelimeleri andırıyorsa aynı şekilde size yemin ederim alman deyince aynı kelimeler aklıma geliyor almanyaya gitsem sokakata yürümeye korkarım ayrıca güney kıbrıs ı dikakte bile almıyorum bana onların dedikleri sinek vızıltısı gibi geliyo bi ülke bile değiller nasıl olup ta çıkıp konuşıyorklar

SelmanTE

SelmanTE

Üye
keşke biz de sömürseydik biz de yağmalasaydık yakıp yıksaydık şu an orta doğuda balkanlarda avrupa içlerinde türkçe konuşulacaktı daha iyi bir ülke olacaktık bize bir şey diyemiyeceklerdi bunlar yabancı hristiyan nankör ne kadar iyi davran inkar ederler ama...

bunları yaparsak onlardan ne farkımız kalır??:nono:

mservank

mservank

Üye
öyle yapsaydık şimdi daha iyi geçiniyor olurduk 1500 ytl çoğumuza bir şey ifade etmezdi çoğumuzun evinde iki bilgisayar 3 telefon olurdu istediğimize alırdık hiç tereddüt etmeden peki onları yamadıkta noldu hoşgörü gösterip bu lafları yemek daha mı hoş oldu

Quattro

Quattro

Üye
Bunların olmasının tek nedeni biz müslümanız onlar hristiyan. Tamamen dinden kaynaklanıyor Eğerki osmanlıda hristiyan olsaydı asla bizden böyle soykırımcı barbar olarak bahsetmeyeceklerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...