Adidas'tan 1 Euro'luk ayakkabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Adidas'tan 1 Euro'luk ayakkabı

Alman spor malzemesi firması Adidas, fiyatı 1 Euro olması planlanan ayakkabılar üretecek.

Alman spor malzemesi devi Adidas, Bangladeş'te 1 Euro'ya ayakkabı üretecek. Pilot üretim gelecek yıl Bangladeş'te başlayacak.
Proje, Bangladeş'te fakir insanların kendi işlerini kurabilmeleri için mikro-kredilere öncülük eden Nobel ödüllü Muhammed Yunus'tan ilham almış.
Yunus gelişmekte olan dünyayı sömürmekle eleştirilen firmaya Bangladeş'in ülkede istihdam yaratacak sosyal işlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
1 euroluk ayakkabının kaliteside o kadar olur artık..

Candy

Candy

Üye
Bence de ...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Adidas eğer böyle bir iş yaparsa marka'nın değerini düşürür....bence

ısland

Üye
resim gözükmüyor
2.si türkiyede okadar olmaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Davut™;1788563' Alıntı:
+ 1

haltie

haltie

Üye
foto yok:(

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
iyi bakın oralarda bir yerde....:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
1 euroya ayakkabının kaliteside 1 euro kadar olur

haltie

haltie

Üye
Davut™;1788795' Alıntı:
iyi bakın oralarda bir yerde....:ehe

tamam oldu eğer o ayakkabıysa ben 50 çift alayım:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
1 euroluk ayakkabının kaliteside o kadar olur artık..
Arkadaşlar hepiniz yanılıyorsunuz.
Ben İzmir nike ve adidas şubelerinde çalıştım Hatta Magaza Müdür yardımcılıgına kadar gittim.Orda anladımki bu giydiginiz, Adidas, nike, puma, converseyi saymıyorum o en kötüsü(ABD de 3$ satılıyor.)Bu saydıgım markaların üretim maliyeti çok çok düşük miktarda yaklaşık 5-8Avro bazında oluyor.Bunların ülkelere ihraça başlıyınca bir miktar üstüne kargo ve vergiler ekleniyor yinede size şöle özetleyim.
100tlik bir spor ayakkabının (Adidas, nike, puma gibi markalı) milyeti 20-35tl civarında gerisi kardır.Bu sektörde çalıştıgım için biliyorum.
Onitsuka Tiger ve New Balance ın kar marjları çok düşüktür.Çünkü bu piyasanın en saglam ve iyi ayakkabısını onlar üretir mesala
Onitsuka tiger tek gerçek deri kullanan spor ayakkabı üreticisidir.(tommy, lacoste gibi markaları saymıyorum).
Yani özün sözün kısası 1dolara çok kaliteli ayakkabı üretebilir Adidas.
Kalite bazında sıralaycak olursak markaları.Bu sektörde çalıştıgım için biliyorum(Benim görüşüm)
1-Onitsuka Tiger
2-New Balance
3-Adidas
4-Puma
5-Reebok
6-Nike
Arkadaşlar converse koymuyorum çünkü kalite ve rahatlık açısından herzaman testlerde sınıfta kalmıştır.
Ama siz sever giyersiniz o ayrı ben işin Gerçek kalite sıralamasını yaptım.
Saygılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neden ne alaka .. Ucuz ayakkabıların kaliteleri de mi kötü , bunu diyorsanız gerçekten çok komik ?
Anıl kardeşim oldukça iyi özetlemişsin .. Ağzına sağlık .

Sanırım sadece başlıkla alakalı yorum yapılmış =)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Kalitesi tartışılır :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1792805' Alıntı:
Neden ne alaka .. Ucuz ayakkabıların kaliteleri de mi kötü , bunu diyorsanız gerçekten çok komik ?
Anıl kardeşim oldukça iyi özetlemişsin .. Ağzına sağlık .

Sanırım sadece başlıkla alakalı yorum yapılmış =)
SAol kardeşim;).Herkez konuyu okumuyorki Başlık ne; hemen yorum yazıyım.:angry:

passiv€ aggressiv€

Üye
Davut™;1788563' Alıntı:
+1:oke: %100 katılıyorum...

Progressivity

Progressivity

Üye
ya burda söz konusu projeden esinlenerek yapılan birşey ayakkabının kalitesini niye tartışıyosunuz ki belkide diğerlerinden hiç farkı olmayan bir ayakkabı üretecek amaç yardım etmekmiş zaten konuda yazdığı üzere ama yorumları okuyunca bambaşka bi hal almış olay şaka gibi bende heyecanlandım bi an meğer bangladesh için miş ayakkabılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt