sharkness
Üye
AdFree Hata
Öncelikle meraba
Yeni aldığım Samsung GT-S5660 telefonumdaki uygulamarın reklamlarından bıktıgım için bunlardan kurtulmak istedim. AdFree'nin bu işe yaradığını öğrendim ve indirip kurdum. Programı açınca bana "Boot Normally?" başlığı altında "Boot Normally or Show TCPdump Screen?" diye soruyor. "Boot Normally" ve "Show TCPdump Screen" seçeneklerini veriyor. Show TCPdump Screen'i seçtigimde beyaz bi ekran oluyor ve başka hiç birşey olmuyor. Boot Normally dediğimdeyse:
"Hit Fatal Error
Unable to get root"
hatasını veriyor. İşte sorun bu, ne yapmalıyım. Bu reklamlardan kurtulmam lazım çünkü sarjda büyük etkileri varmış
Yeni aldığım Samsung GT-S5660 telefonumdaki uygulamarın reklamlarından bıktıgım için bunlardan kurtulmak istedim. AdFree'nin bu işe yaradığını öğrendim ve indirip kurdum. Programı açınca bana "Boot Normally?" başlığı altında "Boot Normally or Show TCPdump Screen?" diye soruyor. "Boot Normally" ve "Show TCPdump Screen" seçeneklerini veriyor. Show TCPdump Screen'i seçtigimde beyaz bi ekran oluyor ve başka hiç birşey olmuyor. Boot Normally dediğimdeyse:"Hit Fatal Error
Unable to get root"
hatasını veriyor. İşte sorun bu, ne yapmalıyım. Bu reklamlardan kurtulmam lazım çünkü sarjda büyük etkileri varmış