Adem Co- admin oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
Tüm rütbelerden geçen biri olarak söylüyorum
yeşil iyidir:pro:

turkordu

turkordu

Üye
Tebrikler başarılarının devamını diliyorum.

Odysseus

Odysseus

Üye
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Birlikte daha iyiye...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Buradan da tebrik edeyim kardeşimi.

Başarılar..Allah utandırmasın..:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Sağol kardeşim benim :op:

Penelope

Penelope

Üye
Canım sevgilim. Tebrik ederim. Umarım mutlu olmuşsundur ve herzaman böyle mutlu olursun kocaman öpücükler :op:

Odysseus

Odysseus

Üye
Sağol bitanem. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır mutlaka... :op:

Mebuchadnezzar

Üye
öncelikle tebrik ederim kardeş
Sağol bitanem. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır mutlaka... :op:

bu sözünede katılıyorum ama farklı bir açıdan Her başarılı erkeğin arkasında bi kadın vardır ona ayak bağı olan :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Teşekkür ederim.

Ama sözümün arkasındayım. Sevdiğim insanlar arkamda olmasa hiçbir yere gelemem. Sevgilim, ailem ve maxicepteki dostlarım. Arkana sevgiyi aldıysan önüne hiçbir engel çıkamaz.

Sizin ayakbağı dediğiniz şey, dişi ayakkabı bağlarınız olmasın :ehe

Mebuchadnezzar

Üye
Falla arkanda bi sevgili varsa ne kendine zaman ayırabilirsin ne işine hep ona hep ona :D Tabi bunun istisnalarıda var bak einstein'e karısı onun başarılı olmasının nedeni adam karısından kaçmak için kendini laboratuvara kilitledi ordan çıkmadı en başarılı bilim adamı oldu :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Bilim aşkı açıklayamamıştır. Aşk ilahi bir duygudan geldiği düşünülür. Allah aşkına derken Allah'a olan aşkımızı gösteririz. Yani aşk ilahidir. İlahi olan şeylere zaman ayırmak ne yüce bir görevdir. :oke:

Mebuchadnezzar

Üye
Bilim Aşkı açıklayamamiştir ama Din aşkı sadece ilahi aşk yani kullum Allah'a olan aşkı olarak açıklamıştır Bilim'in bizlerin aşk olarak ifade ettiğimiz şey sevginin farklı bir versiyonudur bu yüzden Bir kulun kula duyduğu sevgi ile Kulun Allah'a duyduğu büyük sevgi( ilahi AŞK) Aynı kefeye konmamalidir

Salihyet

Salihyet

Üye
Konu ne olmuş böyle ? :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Salih tek suçlu kadınlar :ehe

Mebuchadnezzar

Üye
Ben birşey yapmadım:D:D:D

Penelope

Penelope

Üye
Bilim Aşkı açıklayamamiştir ama Din aşkı sadece ilahi aşk yani kullum Allah'a olan aşkı olarak açıklamıştır Bilim'in bizlerin aşk olarak ifade ettiğimiz şey sevginin farklı bir versiyonudur bu yüzden Bir kulun kula duyduğu sevgi ile Kulun Allah'a duyduğu büyük sevgi( ilahi AŞK) Aynı kefeye konmamalidir

Bence sevginin her çeşidi güzel. İnsanın içinde sevgi olması çok güzel bir duygu . İyiliği , dostluğu beraberinde getirir. Sev kardeşim neyi sevdiğin önemli değil sadece sev. :oke: Sevgiler ...:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Aşk Herşeye Değer Seni Seviyorum
Sevmek Suçsa Eğer Kabul Ediyorum
döktürmüşsün imzanda yenge, tartışmaya gerek kalmamış :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Ne döktürmesi Salih'im benden (Ç)alıntı yaptı. PlusVildan :kop:

Penelope

Penelope

Üye
Aşk Herşeye Değer Seni Seviyorum

Sevmek Suçsa Eğer Kabul Ediyorum

döktürmüşsün imzanda yenge, tartışmaya gerek kalmamış :)

dimi ama salih sevmek güzel :oke: sanada sevgileer:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt