<<<< Adaylardan İnanılmaz Vaatler >>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
<<<< Adaylardan İnanılmaz Vaatler >>>>
29 Mart yerel seçimlerine 1 ay kala
adaylar ve vaatleri gündemden düşmüyor
ama bazı adaylar var ki vaatleri diğer adayların vaatlerini
yerle bir edecek cinsten.

Biz de size o adayları ve birbirinden ilginç vaatlerini sunuyoruz.




SEVGİYLE GELEN SEYFİ SOLUKAL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Seyfi Solukal internetten yoğun! bir kampanya yürütüyor. Beşiktaş civarında afişlerinin görüldüğü rivayet edilmektedir. İnternet sitesindeki "Bir elin nesi, hepimizin gür sesi! Bana katılın, e-mailinizi sevgiyle bırakın. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı olsun, sizin de bundan haberiniz olsun" şeklindeki notu ve ilginç seçim vaatleri ile seçilirse olay olur dedirten bir aday. İşte sevgiyle gelen Seyfi Solukal'ın İstanbul için vaadettikleri:



Zayıflama merkezleri açılacak: Tüm hemşehrilerim, her semtte açacağımız zayıflama merkezleri ile sağlıklı yaşama kavuşacak.

Minibüsler sadece durakta duracak: Yollar kısmi felçten kurtulacak, trafikteki keşmekeşe düzen gelecek.

Youtube'yi açtıracağım: DNS işkencesi sona erecek. Tüm hemşehrilerim internet'e filtresiz, özgürce girebilecek.

Taksiler gece de gündüz açacak: Abi gündüz açar mısın devri kapanacak. Vatandaş taksimetrede yazacak miktardan korkmayacak, günün her saati rahatça taksiye binecek.

Musluktan su içmeyi özledik: Susayan vatandaş, ağzını musluğa dayayıp, kana kana su içebilecek. Arsenik karışmıştır, zehirlenirim kaygıları son bulacak!

Trafik, trajik olmayacak: Yapacağım düzenlemelerle trafiğe nefes aldıracağım. İsteyen istediği yere hem yer altından hem yer üstünden kolayca gidebilecek.

Metro her mahalleye ulaşacak!: Raylar belli bir ideolojik kesimin boyunduruğundan kurtulacak. Gelişmişliğin simgesi metro, kapınıza kadar gelecek!

Küresel ısınma bizi teğet geçecek: Ne kuraklık kalacak, ne sel, ne de felaket... Küresel ısınmayı önleyeceğim; Ben oldukça barajlar dolu, toprak verimli, çocuklar sağlıklı ve neşeli olacak. Ben seçileceğim, küresel ısınma bitecek!




EFSUNLU ADAY ÖMER ÇETİN YAVUNCU

Antalya'da medyumluk yapan 40 yaşındaki Ömer Çetin Yavuncu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. 22 Temmuz genel seçimlerinde de bağımsız aday olan fakat seçilemeyen Yavuncu, 29 Mart seçimlerindeki şansını artırabilmek için destek turlarına başladı.Kaleiçi'nde sahibi olduğu 2 katlı ahşap binanın üst katında oturan, alt katını da resmi &#8216;Medyum yazıhanesi' olarak kullanan ve vergi levhası da bulunan Yavuncu, 2 çocuğundan büyük oğlu Alperen Yavuncu ile Antalya esnafını gezerek dert dinledi, projelerini anlattı. Kendisini diğer adaylardan ayıran ön önemli özelliğin medyumluk olduğunu söyleyen Yavuncu, birbirinden ilginç projeleri ve vaadleriyle Antalyalıları şaşırttı. Bazı seçmenler Yavuncu'yu samimi, bazıları ise fazla radikal buldu. Aday olmasını cinlerin istediğini öne süren Yavuncu, bu talebi yerine getirmek için siyasete girdiğini söyledi. Kendisine görev verilmesi halinde toplumu destekleyici birçok projeyi hayata geçireceğini anlatan Yavuncu, &#8220;İlk hedefim esnaf tarafından kullanılan elektrik ve suyu bedava yapmak olacak. Bu şaka gibi gelebilir ama bu hizmetin gerçekleştirilebileceğini herkese göstereceğim. Ayrıca trafik sorununu çözmek için de yine cinlerden yardım alacağım&#8221; dedi.




Ömer Çetin Yavuncu, medyum aleminden, siyasete girmesi yönünde tavsiye geldiğini ve 7 seçimden sonra siyasette isteği yere geleceğinin müjdelendiğini savunarak şöyle konuştu:

&#8220;Bu yedi aşamayı tamamlamak için daha önce milletvekili aday adayı oldum. Bu ikinci adım. Büyükşehir adaylığımla AKP'li mevcut başkan Menderes Türel'e rakip olmam mümkün görünmüyor. Çünkü Türel'in yeniden kazanacağı görülüyor. Kazanamayacağımı bilmeme rağmen aday oldum. Ancak vatandaşların bana desteği sürekli artıyor. Adaylık sürecim gerçekten heyecanlı geçiyor. Vatandaş projelerimi duyunca şaşırsa da bunları yapabileceğime inanıyor. Şu anda Türk siyasetindeki tek efsunlu aday benim. Türk halkı bu şansı iyi değerlendirip, beni bir an önce kent yönetimine dahil etmeli. Zaten 5 seçim sonra beni bu yönetimde göreceksiniz.&#8221;



MESİH ADAY DURSUN ALİ BACIOĞLU

Kendisini 'mesih' ilan ederek ün yapan Trabzonlu Dursun Ali Bacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. 2002 seçimlerinde Trabzon'dan bağımsız milletvekili adayı olan ve sadece 65 oy alabilen Dursun Ali Bacıoğlu, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde ise İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı olmuş ve 449 oy alabilmişti. Kendisini 'mesih' ilan ederek ün yapan Trabzonlu Dursun Ali Bacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. İstanbul'da seçim çalışması yapmayacağı ve seçmenlere adresli internet sitesi üzerinden ulaşmaya çalışacağı öğrenilen Bacıoğlu, "İstanbul'u, Türkiye'nin, Türkiye'yi de dünyanın başkenti konumuna getirebilecek İslam adaletinin temelini oluşturmayı ve tüm dünyayı, tek bayrak altında, İslam birliğinde bütünleşmeyi hedefliyorum" dedi.


KENDİSİNİ MESİH İLAN ETMİŞTİ

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde manavlık yapan 6 çocuk babası Dursun Ali Bacıoğlu, ilk olarak 2000 yılında adını duyurdu. Türkiye o yıllarda Hasan Mezarcı ve Mehmet Ali Ağca'nın mesihlik incilerini dinlerken, gerçek Mesih'in kendisi olduğunu ileri süren Bacıoğlu, kendisine inanan 4 müridinin de bulunduğunu vurgulayarak, "Ben aslında mesihliğimi 8 yıl önce açıkladım. Herkes deli olduğumu düşünmüştü. Ancak zamanla söylediklerim anlaşılmaya başladı. Ağca ve Mezarcı'yı üzülerek izliyorum. Gaflete düşmüş konuşuyorlar. Mesihlik, Kuran'ı iyi yorumlamaktır. Onlar İsa'nın bir insan olduğunu düşünüyorlar. Konuyla ilgili ayetler gösteriyor ki, İsa ruhtur, Kuran'ın kendisidir ve ölümsüzdür. Kuran'ı doğru yorumladığım için gerçek Mesih benim" demişti. Daha sonra 2002 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde Trabzon'dan bağımsız miletvekili adayı olan Dursun Ali Bacıoğlu, sadece 65 oy alabildi. Savunduğu fikirleri anlattığı "İsa İle O Saatin Gelişi" ile "Doğuş ve Hicret" adlı iki de kitabı bulunan Bacıoğlu, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde ise Trabzon'dan değil İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı oldu. Seçimle ilgili hiçbir çalışma yapmayan, hatta kendisi Trabzon'da oy kullandığı için kendisine bile oy veremeyen Dursun Ali Bacıoğlu seçim sonunda 449 oy aldı. İstanbul'da hiçbir çalışma yapmamasına rağmen aldığı 449 oyun büyük başarı olduğunu savunan Dursun Ali Bacıoğlu, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday oldu. İstanbul'da yine hiçbir çalışma yapmayacağını belirten Bacıoğlu, "İstanbul'da çalışma yapmam mümkün değil. Ekonomik gücüm de buna yetmez. adresli bir internet sitesi kurdum. Bu site üzerinden vatandaşlara mesajlarımı vermeye çalışacağım. Ayrıca yine televizyon programlarına çıkarak fikirlerimi anlatacağım. İstanbul'da kazanacağıma inanıyorum" dedi. İlkokul mezunu olan Bacıoğlu, sitesindeki bir mesajında, "Fikrimi tüm İstanbul halkıyla paylaşabilirsem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmamak için hiçbir neden kalmaz" sözlerine yer vererek, seçimi kazanacağına olan inancını vurguluyor.



DUBAİ AŞIĞI MEHMET ALİ GÖKÇEOĞLU

AKP'li aday seçilirse "Çeşme'yi başka bir yer" yapacakmış. Ama o "başka" derken gerçekten "başka bir yeri" kastediyor... AKP'nin Çeşme Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu, başkan seçilmesi halinde yapmayı vaat ettiği projelerle Çeşmelilerin desteğini sağlamaya çalışıyor. Ama o kadar uçuk planları var ki insan inanamıyor. Harita ve Kadastro Mühendisi olan, Çeşme Fenerburnu'nda kendi evinin bahçe duvarlarını içinde çeşitli deniz balıklarının bulunduğu devasa bir akvaryum haline getirerek haberlere konu olan Gökçeoğlu, başkan seçilmesi halinde yapacaklarıyla ilgili afişler hazırlattı.


UFO RESTAURANI DA YAPACAK

Afişlerde, Çeşme için hedeflenen projeler, görenleri şaşkına çeviriyor. Evli ve 3 çocuk babası Gökçeoğlu'nun kendi internet sitesine de koyduğu ve 'Çeşme 2015' başlığı altında tanıttığı projelerden bazıları şöyle: Yıldız Burnu açıklarına Dubai'deki Palmiye Adası'nın tıpa tıp aynısı, dünyanın en yüksek binası olacak ve her katı ayrı dönen Burgu Towers, palmiyeler arasında bir araziye yaptırılacak. 6 milyon Euro'ya mal olacak uzay mekiği şeklinde ve düğmeye basıldığında 35 metre havalanabilecek UFO uzay kabin restoranları, Karadağ tepesine kadar uzanan bir teleferik hattı, dünyanın en büyük yat limanı, her eve sıcak su.



(Güzel Poz Vermiş Değil mi?) :ehe


ABDURRAHMAN BOZTAŞ EFSANESİ

Adana`da genel veya yerel ayrımı yapmaksızın her seçimde bağımsız-bağlantısız aday olan Abdurrahman Boztaş, 29 Mart yerel seçimler için yine iddialı projeleri ile geliyor.Boztaş gümbür gümbür geliyor! Adana`da emekli gazeteci, yazar, ressam Abdurrahman Boztaş, halkın yoğun ilgisi karşısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ikinci kez `Recep`in tavuğu varsa, Boztaş`ın horozu var` sloganıyla bağımsız aday olduğunu açıkladı.Adana`da renkli kişiliği ile tanınan Abdurrahman Boztaş, 2004 yerel seçimlerinden sonra 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde de Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na aday oldu. 2007 genel seçimlerde de bağımsız milletvekili adayı olan Boztaş, ünlü sanatçı Şahan Gökbakar`ın tiplemesi Recep İvedik`in küçük otomobiline benzer bir araba ile Seyhan Oteli`ne gelerek adaylığını açıkladı. Boztaş, otel önünde hayranları tarafından alkışlarla karşılandı. Daha sonra halkı selamlayan Boztaş, otelin döner kapısından içeri girerek basın toplantısına geçti.



Basın toplantısı öncesi Boztaş`ın yeni seçim propagandası izletildi. Boztaş 29 Mart 2009 yerel seçimlerine Recep İvedik sinema filminden esinlenerek, `Recep`in tavuğu varsa Boztaş`ın horozu var sloganıyla` giriyor. Reklam filminde Recep İvedik ile Boztaş karşılaştırılıyor. Ayrıcı filmde Boztaş, kendisiyle özdeşleşen `Biz fırıldak değiliz, bu tekere çomak sokmayın` sloganı da yer alıyor. Boztaş bir koltuk üzerinde dönerek `Biz fırıldak değiliz` diyor. Daha sonra Boztaş, giydiği köylü şapkası ve yakasında Türk Bayrağı ile Atatürk Posteri önünde basın açıklamasını yaptı. Boztaş halkın kendini istediğini belirterek, Adana Büyükşehir Belediyesini kazanacak gücü olduğunu belirterek, `Adana`nın en büyük sorunu yazın çok sıcak olması bu sorunu kanalların üzerini kapatarak nemi kırarak çözeceğim` dedi. 2004 ve 2007 seçimlerinde oylarının çalındığını ileri süren Boztaş, oylarının çalınmaması halinde seçimi kazahabileceğini iddia etti.



HAYRİ GÜLLE, GÜLE GÜLE! :ehe

Kendisi diğer başkan adaylarından farklıdır ve 29 Mart yerel seçimlerinde aday olmamıştır ama bu listeye girmek için zamanında çok çaba göstermiştir.

Şahan Gökbakar'ın "Dikkat Şahan Çıkabilir" programında canlandırdığı tiplemedir Hayri Gülle.

Listede yer almasının sebebi de akla zarar vaatleridir. Her vaatten sonra uzata uzata "Ne dersiniz, bence evet!" demesi hep güldürür.

Hiçbir masraftan kaçınmayarak Güney Korelilere yaptırdığı dansçı kız maskotu ve vaatleriyle çok iddialıydı ama bir türlü başaramadı.

İşte o vaatlerden bir kaçı:

İstiklal Caddesi'ni Venedik yapma projesi kapsamında 2000 galon suyu havadan boşaltmak.

4. Levent'e deniz getirmek.

"Mehtap, yakamoz gibi saçma ışık oyunlarına karnımız tok" diyerek ayı karartmak.

Boğaların önünde koşmak isteyenler için Beyoğlu'nda 76 boğayı hazır tutmak.

"Sitcom"lardaki gülme efektini kaldırmak.

Kız Kulesi ring sistemle harakete geçirilip, Boğaz'ın her yerinden görünmesini sağlamak.







 


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ilginc vaatler.ben bunların secmeni olsam bilirdim söyleyecegimi ama ....
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Okuyunca insan cidden burası TÜRKİYE diyor.
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Keşke Vatan Aşkıyla Bunları Yapacaklarını Bilsek..
 

Solamente

Üye
ilginç teoriler amma yaratıcı insanlar ya :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt