Gerçekleştirilen Buluşmalar Adana&Mersin buluşması tarih belirlemesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Adana&Mersin buluşması tarih belirlemesi!

21 aralık pazar günü düşünülmekte. fikirleri alalım?

Buluşma açıklaması

Başlık neden Adana-Mersin buluşması diye soracak olursanız. isteğe göre Mersin-Forum a gitmek var. Media market gezisi var aklımda Adana da olursa daha çok gezme-tozma etkinliği yapmayı düşünüyorum. Tabi sizin de önerileriniz olacak , değerlendirmeye alınacaktır. Şimdi ben gelebilirim diyen kim var görelim

SAdece adanalılar yada mersinliler için değil. Bu illerde okuyanlar içinde bir çağrı. TEk şart maxicepe üye olmanız

Gelebilme İhtimali olanlar(Kesin olmayan kişiler)

POWER(Kesin)
---------

Ocak'ta Olsaydı Kesin Gelirdim..

Ama Dersanenin Olmadığı Bir Güne Denk Gelirse Gelirim.. (Gaziantepliler'i Davet Etmesen de..)

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Umarım gerlirsin Çevre illerden katılım olması da mümkün. Fakat diğer iller uzak(4-5 saat). Ama adana-mersin 1 saat

Hem gel mediamrktten flashdisk alırız

Umarım gerlirsin Çevre illerden katılım olması da mümkün. Fakat diğer iller uzak(4-5 saat). Ama adana-mersin 1 saat

Hem gel mediamrktten flashdisk alırız

FlashDisk ?? s
Valla Pek Güvenim Kalmadı Onlara..
Hafıza Kartı Kullanıyorum Artık Ama Bakarız..

Gaziantep Adana'ya 2 Saat Neredeyse..
Bu Yüzden Sık Sık Gidiyorum Adana'ya..
Bakalım İnşallah Şartlar Elverirse Görüşürüz..

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Umarım

Evet arkadaşlar gelebilme ihitimali olanları görelim

asdefrt

Üye
bende gelirim 17-22 arası vizeler var
antep-adana-mersin yapalım isteyen olursa antep -adana 2 saat
mersin-adana 1 saat

DiaBLoS

Admin
Gelirim kısmet olursa

Merhaba Arkadaşlar Konuyu Yeni Gördüm Bende Mersinliyim Mersinde Okuyorum TECE Kampüsü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Y.Ö. Forumda Mersinli Arkadaşlar Varsa Tanışalım.

DiaBLoS

Admin
Eee ercan Ne yapıyoruz

kurt bey

Üye
ayın 15de mersindeyim. Ercan durumu biliyo eğer şartlar uygun olursa gelmek isterim.

DiaBLoS

Admin
Bu güzel Haber işte

süper bi haber mersın en uygun yer adana o kadar gezilecek yer yok ama mersin gercekten çok güzel yer olursa seve seve mersinde bulusabiliriz

--------------- Ekleme ---------------

BEN NASIL SİZDEN HABER ALACAGIMI BILMIYORUM yha uyelıgıme maıl atın yada msn ME YAZARSSANIZ SEVINIRIM ßß

ya ne oldu yaa yetkililer yazsın bişeyler ne zaman nerde buluşuyoruz..

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Endişelenmeyin konu takibimde. Belirleme sürecindeyiz şuan da. Tarih için belirleme daha sonra oalcak. ZAten ilk mseajımda belirttim olabilecek tarihleri.Bu hafta p.tesi tam tarih belirlenir.

asdefrt

Üye
17-22 kasımda vizeler var

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Hayır iptal edilmedi. Yeterince katılım olmadan. Kişler kesin görüş belirtmeden tarih de belirlenemez. Gelecek kişi sayısı henüz kesinleşmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...