Adana Buluşması - 29-09-2007 / Cumartesi | Yer: Galaria

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
power taşınma işleriyle meşgul bu aralar, yerleşemedi yeni yerine + internet yok belkide sanırım.

Neyse haftaya bekliyoruz bulusma detaylarını

tarih ve yeri konu başlıgına sabitledim bu sefer degistirme yok :coold:

volkanik546

volkanik546

Üye
Arkadaşlar power az önce beni aradı,bugün yapmayı düşündüğünüz buluşmaya katılacağını bildirmemi istedi,(bulunduğu yerde internet yok die),ancak buluşmayı haftaya ertelemişsiniz, buluşmanın ertelendiğini ve yeni tarih bilgilerini power e ilettim,yalnız ona önceden bilgi verebilmem açısından yeni buluşmanın saatini belirleyelim...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
sagoalsin volkanin power dan bilgi verdigin icin =) saati 11 uygundur cok erken bulusmamiza gerek yok bence

volkanik546

volkanik546

Üye
Rica ederim deniz....
O halde ; Tarih: 22-09-2007
Saat:11.00
Yer:Galeria şeklindedir...

researcher

Üye
resimleri isteriz....

volkanik546

volkanik546

Üye
kusura bakmayın mesajı yazdığımda yeni uyanmıştım...:ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Resimleri unutmayiz bi bulusabileydik =) hayirlisiyla yilan hikayesine dondu

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
sagoalsin volkanin power dan bilgi verdigin icin =) saati 11 uygundur cok erken bulusmamiza gerek yok bence

volkanik546´isimli üyeden Alıntı http://www.maxicep.com/konu-disi/ad...cumartesi-yer-galaria-9-45592.html#post468595
O halde ; Tarih: 29-09-2007
Saat:11.00
Yer:Galeria Mc Donald's in Yanindaki Kapi...

Power e buluşma bilgilerini yukarıdaki gibi ilettim,değişiklik yapmayın...
Power den gelen bilgi olursa sizlere iletecem...
Şimdiden iyi buluşmalar ve ii eğlenceler...

Resimleri unutmayiz bi bulusabileydik =) hayirlisiyla yilan hikayesine dondu

D3N1Z kafana göre hareket edip ortalığı karıştırıyorsun.

Ben dershaneden 1 de çıkıyorum.Nasıl geleyim 11 de ?

Gelebileceğim en erken vakit 2.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
sende 2 de katilirsin bulusmaya :ehe :ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
yaw bende gec katilacam gibi =) yurtta kaliyorum yamecbur cuma gunu eve gidecem cumartsi en erken kacda kacabilirsem evden kacip gelecem :P tel le gorusruz ama genede bulusma saatine yetisebilirim

POWER

POWER

Üye
Selam arkadaşlar uzun bi süre aranızda değildim.Bilenler biliyor antakyadan adanaya taşındım.Taşınmam bitti fakat Adsl bağlantı sorunum war.Bu hafta bağlatıyorum.Tekrar aranıza dönecem bekleyin beni...Ayrıca pazar saat 11 de galeria da buluşuyoruz tamam mı?

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2 de katılacam size ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Saat Deniz ve Kaan'a da uyuyorsa Cumartesi 11.00'de görüşüyoruz. Ama Kaan 2'de geliyor o ayrı mesele.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
tamam ben 11 de geliyorum =) zaten su an power la gorusdum ben yurdun onune gelmisdi biraz oturduk cok iyi oldu tanisdik =) cumartesi gorusmek uzere

Üst Alt