adam yapmis hemde en iyisini androil froyo n900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
adam yapmis hemde en iyisini androil froyo n900

• Beğen
Tepkiler: serdarrrr

ua_kral

ua_kral

Üye
göründüğü kadarıyla gayet güzel bi de biz deneyebilsek süper olacak var mı bunu yüklemeyi bilen ve bizimle paylaşacak olan :)

serserim1905

serserim1905

Üye
oldukça güzel hız bakımından

lweo

Üye
    Konu Sahibi
evet onemli olanda o zaten suana kadar kurulan butun sistemler hep yavasliktan dolayi silindi, bu kisinin yukledigi ise asli ile birebir...

denizci535

denizci535

Üye
n900 iki ileri hep diyorum acaba tum fonksiyonlari calisiyormu??????

lweo

Üye
    Konu Sahibi
Everthing is working on the HD2 Froyo 2.2.1 build. NITDroid for the N900 isn't fully functional. The calling and SMS still don't work as you can't hear anyone on the call though you can make and receive them and sms is hit and miss. Also, the camera app doesn't work and a few other bugs. There should be an NITDroid 0.9 released in the near future that may address some of those shortcomings.

demiski youtube'ta :

hersey tam olarak calisiyor ama arama ve sms sistemi calismiyor aradigin zaman karsiyi duyamiyorsun ama saniyorum ki cevapsiz cagri ve sms olayi var. ve kamera app. da calismiyor birkac acik var gelecek zamanki guncellemede zannediyorumki bunlarin cogu tamamlanmis olacak.

denizci535

denizci535

Üye
iweo sagol bilgin icin...

xxcorboxx

Üye
oda güzel

aleranol

aleranol

Üye
n900 ün rami de aynı olsa geçicek ama garibimin rami yetmiyor:kop:

denizci535

denizci535

Üye
n900 okur gecer biraz daha stabil android olsa....

serserim1905

serserim1905

Üye
n900 okur gecer biraz daha stabil android olsa....

bunun olacagını pek sanmıyorum daha n900 orjinal işletim sisteminde bile en büyük eksiklim olan 3g ile görüntülü görüşme yokken tam stabil bi android hiç sanmıyorum resmen üvey evleat muamelesi görüyo güzelim makina ya

denizci535

denizci535

Üye
bunun olacagını pek sanmıyorum daha n900 orjinal işletim sisteminde bile en büyük eksiklim olan 3g ile görüntülü görüşme yokken tam stabil bi android hiç sanmıyorum resmen üvey evleat muamelesi görüyo güzelim makina ya

uvey evlat gibi olsada yinede on numara web deneyimi var bir chromu tam stabil sekilde kullanabilsek super olacakti...

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
beyler n900den sonra xperia arc s aldım valla n900 tamam süper taş gibi ama hem şekil hem 1.4 işlemci hem kamera hemde android çok manyak bir telefon olmuş bu arc s ya.n900ü baya kullandım hala duruyo kenarda ama bu arc s bana n900ü unutturdu.n900 abanmatikmiş,dokunmatik telefon kullanınca anladım :) keşke n900 kapasitif olsaymış.neyse artık zamana ayak uydurmak lazım.wp7 tam oturmadan bence androidin tadını çıkartmak lazım.n900ün yeri ayrı,piyasada telefon yokken n900 ile neler yaptık,ama bence teknolojinin hızına yetişmesi için donanım olarak güçlenmesi lazım.hani derler ya eskiden yeni olmaz,eski hep eskidir,o da bunun gibi işte,n900e ne kadar modifiye yapılsa androidi asla günümüzün telefonları gibi çalıştıramaz.s2'yi arx si görünce bunu daha iyi anladım.n900 ilk gözağrımız,onun yeri hep başkadır..

denizci535

denizci535

Üye
arc s alabilirim ama s3 bekliyorum.... android dunyasi cok iyi ama su flash player olmazsa android bu kadar populer olmazdi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt