Adam Olacak Çocuklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Adam Olacak Çocuklar
19 Yaşaltı Avrupa Futbol Şampiyonası birçok genç oyuncuyu vizyona koydu. Fransa’da yapılan turnuvada parlayan isimleri UEFA resmi internet sitesinde belirledi.

İşte geleceğin 10 yıldızı






ÜLKESİ: FRANSA
TAKIMI: CHELSEA
Şampiyon Fransa’nın en önemli yıldızlarından. Üstün tekniği, müthiş driplingleri ve hızı onun en büyük özellikleri. Maviler’in tüm maçlarında forma giyen Kakuta, finalde İspanya’yı yıkan Lacazette’nin attığı golün hazırlayıcısı oldu. Chelsea ile henüz 17 yaşında Premier Lig’de forma giyen ve APOEL’e karşı Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Kakuta için takım arkadaşı Ballack da ‘gerçek bir yıldız’ tanımını yapmıştı.




ÜLKESİ: HOLLANDA
TAKIMI: FEYENOORD
Hollanda turnuvada istediğini bulamadı ve hayal kırıklığı yaşattı. Ancak öne çıkan bir yıldız vardı, Portakallar adına... Jerson Cabral... Feyenoord’lu kanat oyuncusu sol ayağını çok iyi kullanıyor. Ancak sağ kanatta da görev aldığında önündeki oyuncularını ters ayağını kullanmanın avantajıyla çok zorladı.



ÜLKESİ: PORTEKİZ
TAKIMI: BENFICA
Atletik ve çok güçlü bir futbolcu... Portekiz’in oynadığı ilk iki karşılaşmada sahadaki performansı en çok dikkat çeken oyuncuydu. Benfica’lı genç yıldız orta alandaki sıradışı futbolu ve organizasyon yeteneğiyle yaşının üzerinde bir görüntü sergiliyor. Hem ofans hem defansta çok yetenekli.




ÜLKESİ: İTALYA
TAKIMI: GENOA
İtalya Milli Takımı’nın en büyük silahlarından biriydi. Elemelerde attığı 8 golle tüm dikkatleri üzerine toplayan genç yıldız, turnuvayı gol atamadan kapattı ancak şanssızlığı orta alanda yeterli desteği alamaması oldu. Fakat rakip savunmayı her zaman yıprattı ve hep potansiyel tehlike konumundaydı.



ÜLKESİ: AVUSTURYA
TAKIMI: HERTHA BERLIN
Avusturya futbolu mazisini arıyor, artık eskisi kadar ne başarısı var ne de ünlü bir ismi futbol piyasasına sürüyor. Ancak Fransa’daki turnuva gelecek vaad eden önemli bir forveti ön plana çıkardı. Hollanda maçında kritik penaltıyı ağlara gönderip, Avusturya’nın 20 Yaşaltı Dünya Şampiyonası’na katılmasını sağladı.



ÜLKESİ: FRANSA
TAKIMI: REAL SOCIEDAD
Fransızlar’ın kadrosuna son anda katılan bir isimdi ama takımının zafere ulaşmasında önemli pay sahibi oldu. Kalitesini oynadığı başarılı futbolla gösterdi. Sol kanadı çok etkili kullanan R. Sociedad’lı yıldız rakip defansları hep sürklase etti. Avusturya karşısında iki gol atıp, bir de asistle klasını gösterdi.



ÜLKESİ: İNGİLTERE
TAKIMI: M. UNITED
Manchester United’ın altyapısından yetişen genç orta saha oyuncusu İngilizler’in yıldızlaşan ismiydi. Orta alanda bitmek tükenmez enerjisiyle takımına dinamizm katan James aynı zamanda güçlü fiziğinin etkisiyle ihtiyaç duyulduğu anda defansta da görev alabilme özelliğine sahip.




ÜLKESİ: İSPANYA
TAKIMI: LIVERPOOL
Attığı dört golle turnuvaya damgasını vuran ve krallık unvanını alan Pacheco tam bir son vuruş ustası. Liverpool’un altyapısında yer alan genç yıldız, Avrupa Şampiyonası’ndaki performansıyla artık A takımda görev alabileceğinin sinyallerini verdi. Özellikle ceza sahası içerisinde çok etkili bir futbolcu. Pozisyona girmekte zorlanmıyor, yakaladığı fırsatları da cömertlik yapmadan kullanıyor.


ÜLKESİ: HIRVATİSTAN
TAKIMI: S. MOSKOVA
Orta alanda tam bir maestro. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen gelişmiş teknik özellikleriyle yaşıtları arasında büyük fark yaratıyor. Turnuvaya tutuk başladı ama sonradan açıldı. Bire birde müthiş bir adam eksiltme yeteneğine sahip olan Ozobic, rakiplerini dalga geçercesine ekarte ediyor.







ÜLKESİ: İSPANYA
TAKIMI: BARCELONA
Çok yetenekli defansif bir orta saha oyuncusu... Barcelona’da birlikte forma giydiği Romeu ile birlikte İspanya orta sahasını resital yaparcasına yönettiler. İngiltere ile oynanan maçta Canales’e frikikten attırdığı golde yaptığı akıl dolu vuruş turnuvanın en unutulmaz anlarına arasına girdi.








neden Türk yokkkk...:angry:
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
almak lazım bunlardan bi kaçtane
 
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
geleceğe yatırım olsun ama uefa açıkladı şimdi fiyatları misal 500 tl oldu 5000 tl...
bu işler böle..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt