Adalı Yıldırım Demirören'e ateş püskürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adalı Yıldırım Demirören'e ateş püskürdü
Şike operasyonunda tutuklanan Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı, başkana olan sitemini kendisini ziyaret eden yakınlarına anlattı.









Serdal Adalı, Yıldırım Demirören'e sert ifadelerle yüklendi: ''Vefasızlık ortada. Yıldırım Demirören bir daha sakın buraya gelmesin.''


Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Metris Cezaevi'nde kendisini ziyarete gelen yakınlarına dert yandı: ''Çok büyük bir vefasızlık var. Biz bu yola Yıldırım Demirören ile beraber çıktık ancak yalnız bırakıldık. Hem haksız yere burada olmamıza üzülüyoruz hem de yol arkadaşlarımızın tavrına.''
Şike operasyonunun ikinci dalgasında Beşiktaş'tan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avusturya kampını bırakıp ifade vermek için İstanbul'a gelen Havutçu ve Adalı, tutuklanmaları üzerine büyük şok yaşamıştı. Serdal Adalı böyle bir süreçte yalnız bırakıldığı eleştirisini yapmış, başkan Yıldırım Demirören'i hedef alarak en azından ifade vermeye giderken yanında olması gerektiğini belirtmişti.
Metris Cezaevi'nde bulunan Beşiktaşlı yöneticinin kendisini ziyarete gelen yakınlarına söylediği ise çok sert ifadelerdi. Adalı'nın yakınlarına "Yıldırım Demirören bir daha buraya sakın gelmesin. Çok büyük vefasızlık var. Biz bu yola beraber çıktık ancak yalnız bırakıldık. Hem haksız yere burada olmamıza üzülüyoruz hem de yol arkadaşlarımızın tavırlarına" diye yakındığı belirtildi.
'YETER Kİ ÇIKAYIM'
Yıldırım Demirören'in yönetimine girmesinin ardından futbol komitesinin başına getirilen ve transfer görüşmelerini birebir yapan Adalı'nın kafasında yöneticiliği bitirdiği ifade edildi. Kulüpten alacağı bulunan Adalı'nın şu anda tek düşüncesinin bu durumdan kurtulmak olduğu öğrenildi.

Habertürk
 


haltie

haltie

Üye
adamlar bu tarz haberleri yalanlamaktan bıktı , onlar bu tarz haberler yapmaktan bıkmadılar.:)
 
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Yalan haber :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
431
delrico
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
337
delrico
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
419
Kingmortall


Üst Alt