Açtığım blog sayfası google aramalarında çıkmıyor?

Konu Sahibi
Anasayfada yazılarının tamamı görünmüyor yani konuya girmek gerekiyor, onu senmi ayarladın?
Bende bütün konu gozukuyor ana sayfada
Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım!

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Soyle diyorum; konu ve iceriği gorunuyor ama iceriğin bir bolumu gozukuyor yani gerisini gormek icin konuya girmek gerekiyor
Hmm anladım ! Bilmiyorum vallahi ilk blog oluşturuşum bu acemilik işte, neden öyle oluyor bilmiyorum ama bende öyle görünmüyor uzun uzun yazdıklarım bile uzunca gözüküyor konu içerisine girmeye gerek kalmıyor bilemedim şimdi

SHS

Üye
Bloglarla ilgili konu açsak ya herkes tanıtımı yapar

Tepkiler: Bahadir_fb ve ___kaptan___

Mobil gorunumde hepsi gozukmuyor
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım

Haa ben masaüstü görünümde zannetmiştim mobilde öyle gözüküyor olsa gerek, ya da Bazı html kodları eklemiştim ondan kaynaklı olabilir blog için sağ tuş ve kopyalama yasağı için Bazı html kodları eklemiştim vakit olsa çok daha güzel olacak içerik görünüm vs ama işte vakit yok

Mobil görünüm için şablon ayarları kısmında mobil versiyonda mobil şablonu kullan seçeneği aktif bende o yüzden mobilde konular o şeklide gözüküyor mobil versiyonda bloğu açanlar için fazla veri kaybı olmaması için mobil şablon daha iyi olur diye düşünüyorum

Tepkiler: Bahadir_fb

Bendede oyle ama tam konu iceriği gorünüyor nedense

SHS

Üye
Blog yazılarım otomatik facebookta paylaşılmıyor, fb apisiyle ilgili sorun var sanırım

SHS

Üye
Benim onaylandı hesapta açtım ama yine onay istiyor