Acronis True İmage İle İlgili Bir Sorun(Çöken Pc'de Backup Alma Sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Acronis True İmage İle İlgili Bir Sorun(Çöken Pc'de Backup Alma Sorunu)
Acronis True İmage ile Pc'min imajını almıştım ve düzenli olarak backup'ını alırdım ama bu sabah Pc'yi açtığımda Pc çökmüştü.İşin icabı Pc'imde önemli raporlarım vardı ve zamanımda yoktu.Raporlar D'de idi ama format atsam haybiden 1 saat gidecekti bende dedim Acronis'i çalıştırayım.Acronis'le oluşturmuş olduğum BOOT CD ile bilgisayarı BOOT olarak başlattım.Ama ACRONİS LOADİNG... yazan siyah bir ekran geldi öylece kaldı.Tamam bu herkesde çıkıyordur ama ben epey bekledim tahminen 8-10 dakika bekledim ama tık yok.Yani kanımca 2 dk'da gelmesi gerekiyordu ama olmadı.

Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilemedim.Ben backup'ı Pc'yi yavaşlamaya başlayınca alırdım. Daha önce çökünce hiç backup almamıştım direk format atardım.Acaba çöken bilgisayarda bu backup alma olayı farklı mı oluyor bilen var mı?
 


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Salih eminim yedeği işletim sisteminin kurulu olmadığı farklı bir bölüme yani D veya E sürücüsüne almışsındır...Burada sorun yoksa Boot CD si zarar görmüş olabilir...Öncelikle en iyi yöntem farklı bir Acronis Boot CD ile başlat...Eğer Boot CD bulamazsan , Acronis yazılımını arkadaşlarının bilgisayarına kurup ordan yeni bir Boot CD oluştur...Bu şekilde dene...Yedeği yükleme sırasında partitionlar görünmezse üst köşede "New Location" gibi birşey yazar...Orada C sürücüsünü işaretle , alttaki Boot Location da işaretsiz kalsın...Sonra "Proceed" diyerek kurtarma işlemini başlatabilirsin...
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet E sürücüne almıştım...
Aslında DVD sürücüsündende şüpheleniyordum.
Ama dediğin gibi PC'den yeni bir Boot CD oluşturayım.
Yoksa format wallaha zulüm yaw.
...:D
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tamam ozaman formata hiç gerek yok...BOOT CD bulabilirsen sorun kalmaz...
 

vardar07

Üye
Selam Arkadaşlar Elimizdeki BOOT CD var bu BOOT CD ile çalışan başka bir pc veya diz üstünde backup alabilirmiyiz.
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Donanım özellikleri aynıysa alabilirsin.Değilse sürücülerini yedekleyip öyle alın.Yedekten sonra sürücüleri geri yüklersiniz.

Ancak kullandığınız BOOT CD'de PlusPack eklentisi olması lazım.Eğer yoksa indirin ve sonra CD'ye BOOT edin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt