Açlıktan Bacağını Yiyordu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Açlıktan Bacağını Yiyordu...
AÇLIKTAN BACAĞINI YİYORDU...

Kanada’nın batısındaki dağlık Alberta bölgesinde sık sık tuzak avına giden 50 yaşındaki Ken Hildebrand, kayaya çarparak cipini çukura düşürdü. Bir bacağı çocukken geçirdiği hastalık yüzünden zaten felç olan avcının sağlam bacağı da aracının altında sıkışıp kaldı. Cipin altında kaldığı süre zarfında hayatta kalabilmek için yanındaki tuzak yemlerini yiyen avcı, susuzluğunu da kar yiyerek gidermeye çalıştı.

Çevresindeki kurtların kendisine saldırmasını önlemek için de cebindeki düdüğü çaldı. Sakar avcı, “Eksi 17 dereceye kadar düşen dondurucu bir soğuk vardı. Avladığım bir kunduzun derisini kasıklarıma ve mideme sardım, çünkü vücut sıcaklığının yüzde 30’u kasıklardan, 60’ı da baş kısmından olur. Kaçıncı gün olmuştu bilmiyorum, karnım çok acıkmıştı. Tam bacağımı yemeye hazırlanırken kurtarıldım” dedi.

elmyra

Üye
ilginç ve iğrenc:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vay Be...Adama Bak Bacak Yenir Mi Yaa İğrenç:S

researcher

Üye
airplane filmine komik gazete baslıgına benzemis...

"Buzdolabinda kalan cocuk ayagını yedi"...

:)

bora006

bora006

Üye
midem kalktı bu ne yaaa

mservank

mservank

Üye
aç kalırsanız ne yiyeceğiniz belli olmaz

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ne işin var oralarda.

keremerson

keremerson

Üye
Açlık bu walla, yani öleceksin nası olsa ama yinede bi ihtimal warsa bile denemek lazım. O anki psikoloji işte. Ama bilgili adammış sanırım, hani kasıklarına falan sarmışya deriyi ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
altında kaldığı cipin döşemelerini yeseydi bari:kop:

canturgay

canturgay

Üye
ulann adam 50 yaşına gelmişsin bi bacağın zaten yok doğuştan otur oturduğun yerde ne işin var av da...alala

delrico

delrico

Emekli Yönetici
cok kotu bı durum yaaaa ne yapabilir baska

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...